Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Punctele de rugăciune ale lunii martie 2020 PRG 9.3

Click pe link-ul de jos pentru a citi toate motivele de rugăciune

Perioada de 40 de zile înaintea sărbătorii Paștelui, când celebrăm jertfa Domnului Isus Hristos, care a murit pentru păcatele noastre, și învierea Lui, este o perioadă în care cred că Domnul vrea să ne smerim și să ne întoarcem la El cu toată ființa noastră, în post și rugăciune pentru noi, familiile noastre, Biserica Lui din România și pentru România.

Vă chem să ne unim în această perioadă: 11 martie - 19 aprilie în POST și RUGĂCIUNE, în care esența este POCĂINȚA noastră de păcate personale, în care să ne cerem iertare pentru păcatele și fărădelegile comise de alții , făcând această slujire de a fi mijlocitori între oamenii pierduți și Dumnezeu (Daniel 9:1-19).

Este chemarea Domnului de a ne ÎNTOARCE de la starea actuală căldicea – ca a bisericii din Laodiceea (Apoc. 3:14-22), la starea smerită a bisericii din Filadelfia, o stare după voia Domnului (Apoc. 3:7-13).

Este chemarea din IOEL 2:15-17- de a ne întoarce fețele către Domnul, de a ne smeri, de a ne pocăi, pentru a se împlini cuvântul din Faptele apostolilor 3:19-21.

.Ne rugăm pentru TREZIREA ROMÂNILOR și MÂNTUIREA lor, pentru o revărsare copleșitoare a prezenței Duhului Sfânt peste România;

.Ne rugăm pentru PACEA , PROTECȚIA, STABILITATEA și SIGURANȚA ROMÂNIEI și a LOCUITORILOR ei.

.Ne rugăm ca toate planurile întunericului făcute împotriva României și a locuitorilor ei să fie rupte și făcute fără putere

Cartea Daniel 9:1-19 ne arată un model de rugăciune în care noi, cei ce-L cunoaștem pe Domnul, ne cerem iertare pentru păcatele comise pe teritoriul României de către locuitorii țării - cum spune Daniel - “noi și părinții noștri am păcătuit.” Chiar dacă Daniel era un om neprihănit, el și-a cerut iertare Domnului. Daniel s-a rugat pentru izbăvire din captivitate și restaurarea țării. Daniel a recunoscut că starea de păcat a națiunii a dus poporul în robie și țara a fost pustiită. Izbăvirea vine de la Domnul, dar numai în urma pocăinței și smeririi.

Noi vedem azi cum țara noastră este încă în captivitate, cu o populație care vrea să plece din țară, jefuită de resurse - o formă de pustiire pe care o trăim azi. Familia, Biserica, națiunea noastră, sunt sub asediul puterilor întunericului. Și noi, astăzi, Biserica lui Hristos din România, suntem chemați să recunoaștem că starea de păcat a națiunii noastre a adus România la starea ei de astăzi. Și noi, astăzi, suntem chemați să ne pocăim, să ne smerim inimile, să ne rugăm, ca Domnul să ierte păcatele, să ne vindece țara și să vină vremurile de înviorare după care tânjim. (2 Cr 7:14; FA 3:19-21)

Perioada aceasta de rugăciune și post ar trebui să aibă aceste 4 caracteristici:

- Pocaință intensă - să ne doară păcatele noastre, să tânjim să ne curățim inimile, să fim plini de Duhul Sfânt.

- Tânjire după Domnul – apropiere de El, dor după Dumnezeu, foame și sete dupa Cuvânt și Duhul Sfânt.

- Rugăciune fierbinte - o comunicare pasionată, din dragoste, cu Creatorul universului și Mântuitorul nostru.

- Durere pentru cei pierduți- să ne doară pentru oameni, să luptăm ca sufletele lor să nu ajungă in iad!

Să cerem TRANSFORMAREA ROMÂNILOR PRIN CUNOAȘTEREA Domnului Isus ca Mântuitor și Domn;

Să ne rugăm pentru IZBĂVIREA de întuneric și TRANSFORMAREA ROMÂNIEI prin puterea lui Dumnezeu

11 martie - 19 aprilie. Perioada de 40 zile este împărțită în săptămâni, în care ne vom focaliza pe anumite puncte de rugăciune

Săptămâna 1: 11 martie - 15 martie – Personal

Săptămâna 2: 16 martie - 22 martie – Familii

Săptămâna 3: 23 martie – 29 martie – Biserică

Săptămâna 4: 30 martie – 5 aprilie – Națiune/populație

Săptămâna 5: 6 aprilie – 12 aprilie - Țară

Săptămâna 6: 13 aprilie – 19 aprilie – Laudă, închinare, mulțumire

Cum postim: - Cum are încredințare fiecare, dar ar fi bine măcar 2 zile/săptămână, din care ziua de VINERI - este de POST pentru cât mai multi dintre noi. Esențială este atitudinea inimii noastre și dorința de a ne înfrâna firea noastră care poftește împotriva Duhului!

Citește aici toate punctele de rugăciune: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu inițiativele pe plan spiritual ale Rețelei Naționale de Rugăciune: http://prayernet.ro/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.