Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

banner-serie-jm

Devoțional - Descoperind voia bună

O inimă veselă este un bun leac. - Proverbe 17:22

Vrei să auzi o poveste amuzantă? Am multe și sunt lucruri care s-au petrecut în viața mea obișnuită, de zi cu zi. N-am râs când aceste povești se derulau, dar mă bucur că pot să râd de ele acum.

De exemplu, nu credeam că e amuzant când nu puteam să fac părul să-mi stea, dar dacă ai fi văzut ce-am făcut ca să rezolv problema, ai fi râs. Nu a fost amuzant când am încercat să croiesc haine, mai ales pentru cei care trebuiau să le poarte. Și am fost atât de iritată când Dave arunca cu role de hârtie în mine pe culoarul magazinului de produse alimentare, dar îmi dau seama acum că el știa să se distreze, indiferent de ce făcea. Mă bucur că am învățat să văd partea amuzantă din aceste situații.

Știu că nu totul în viață este în mod necesar plăcut, dar cred că toți trebuie să învățăm să ne distrăm mai mult. Și dacă ți-ai face timp să te gândești la asta în fiecare zi, ai putea găsi un moment care ți-a adus bucurie sau că poți râde acum de o situație.

Dumnezeu vrea ca ai Săi copii să fie voioși. Biblia spune: „O inimă veselă este un bun leac”. Cred că avem nevoie de o doză sănătoasă de râs în fiecare zi - de multe ori în timpul zilei. Nu există supradoză de bucurie!

Te încurajez să cauți în mod inteționat ceva care să te facă să zâmbești sau să râzi în fiecare zi... și asigură-te că zâmbești cuiva sau faci pe cineva să râdă și astfel, le faci și lor ziua mai frumoasă!

Rugăciune

Doamne, Cuvântul Tău spune că o inimă veselă este un bun leac. Îți mulțumesc că mă ajuți să găsesc bucuria și distracția bună în viață!

Material tradus și adaptat din cartea Promises for everyday life (J.M.)

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.