Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

banner-serie-jm

Devoțional - Nimic nu este imposibil

Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. - Luca 1:37

Oamenii care gândesc pozitiv văd potențial chiar și în cele mai descurajatoare situații, în timp ce cei care gândesc negativ văd imediat problemele și limitările.

Acest lucru depășește ideea proverbială de a vedea pur și simplu un pahar „pe jumătate plin” sau „jumătate gol” și se extinde la a lua decizii și a lua acțiuni bazate pe gândirea pozitivă sau negativă.

Ai observat vreodată cum gândirea negativă complică situația? Problemele încep să pară mai mari și mult mai dificile decât sunt cu adevărat.

Uneori, o problemă chiar poate fi imposibilă... în plan natural. Și un gând negativ uită că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu.

Meditând la Cuvântul lui Dumnezeu te va scăpa de negativism și te va ajuta să te reconcentrezi pe cine este Dumnezeu. O mentalitate pozitivă, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, știe că nimic nu este mai presus de Dumnezeu. El este întotdeauna prezent.

Mi-am antrenat creierul să creadă în Dumnezeu și în Cuvântul Său și am experimentat puterea disponibilă prin Dumnezeu, când m-am încrezut în El mai mult decât în circumstanțele mele. Trebuie să ne amintim mereu că nimic nu este imposibil cu Dumnezeu.

Rugăciune
Doamne, îmi este clar că nu am nimic de câștigat cu mentalitatea paharului pe jumătate gol. Chiar și în situații imposibile, știu că Tu ești acolo. Aleg să văd partea pozitivă a lucrurilor pe măsură ce trăiesc în Cuvântul Tău.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.