Devoțional | Spune adio rușinii

Devoțional | Spune adio rușinii

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

după cum zice Scriptura: "Oricine crede în El nu va fi dat de ruşine." – Romani 10:11

Când o persoană a permis ca rușinea să-l definească, așa cum am făcut eu, aceasta devine sursa sau rădăcina multor probleme interioare, complexe, cum ar fi: depresia, singurătatea, izolarea și alienarea. Tot felul de tulburări comportamentale își au rădăcina în rușine: dependența de droguri, alcool și de substanțe chimice; tulburări alimentare, precum bulimia, anorexia și obezitatea; dependența de bani, zgârcenia sau jocurile de noroc; perversiuni sexuale de toate felurile și multe altele.

Pentru unii oameni, dependența de muncă este un rezultat al rușinii din viața lor. Sunt unii oameni atât de dependenți de muncă, încât nu sunt capabili să se bucure de viață. Dacă nu muncesc zi și noapte, ei se simt iresponsabili. De fapt, unii sunt așa cum am fost și eu – se simt vinovați dacă își permit să se simtă bine.

La fel ca mine, poate te lupți cu dependența de muncă sau poți avea o luptă diferită, care își are originea în rușinea pe care o porți. Adevărul este că rușinea ne poate ruina.

Însă situația nu trebuie să rămână așa! Atunci când credem în Dumnezeu și Îi încredințăm viețile noastre, el îndepărtează vina de la noi. Isus a murit pentru a ne curăți de păcat și pentru a ne acoperi greșelile, așa încât să putem trăi în prezența lui Dumnezeu ca și copii ai Săi.

Dacă rușinea este o parte din viața ta, este timpul să îți amintești adevărul: Dumnezeu te iubește, iar dacă tu crezi acest lucru, dacă te încrezi și contezi pe El, Dumnezeu va îndepărta rușinea de la tine.

 Rugăciunea

Doamne, atunci când cred în Tine, știu că nu trebuie să mai trăiesc apăsat de rușine. Mulțumesc că ai luat-o de la mine, ca să pot trăi liber în prezența Ta.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

323 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.