Devoțional | Dumnezeu vrea să te ducă la un nou nivel

Devoțional | Dumnezeu vrea să te ducă la un nou nivel

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Dă înţeleptului, şi se va face şi mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit, şi va învăţa şi mai mult! (Proverbele 9:9)

Chiar dacă Dumnezeu vrea ca noi să avem o viață fericită și satisfăcută, El provoacă uneori o nemulțumire sau un sentiment că este ceva care nu merge bine, deoarece nu vrea să continuăm să facem aceleași lucruri vechi. El vrea să ne provoace să-L căutăm pentru a ne putea duce spre noi niveluri spirituale.

Dumnezeu vrea întotdeauna să devenim mai puternici, să mergem mai adânc în cunoașterea Sa și să creștem în intimitate cu El. De cele mai multe ori, El ne conduce în acel proces de maturitate, luându-ne din locuri în care ne-am simțit confortabil. Prea mult confort pentru un timp îndelungat poate însemna că nu suntem în creștere. Dacă simți ceva care îți stârnește inima și nu-l înțelegi foarte bine, întreabă-L pe Dumnezeu ce se întâmplă și ia-ți timp să aștepți ca El să răspundă.

Timpul petrecut în prezența lui Dumnezeu este vital pentru creșterea și maturizarea noastră, dar nu putem face aceleași lucruri tot timpul și să experimentăm tot ce are Dumnezeu pentru noi. Am avut momente în care citirea Bibliei a devenit greoaie, dar Dumnezeu mi-a pus pe inimă să citesc o traducere diferită timp de câteva luni. Această mică schimbare a adus o creștere, deoarece am văzut lucrurile într-un mod diferit. Satana a încercat să mă condamne pentru că nu voiam să citesc Biblia, dar Dumnezeu încerca să mă determine să fac o schimbare în traducerea pe care o citeam. Într-o zi nu reușeam să mă concentrez ca să citesc Biblia și să mă rog, așa că m-am mutat pe un alt scaun din biroul meu și, dintr-o dată, am văzut lucruri care erau în biroul meu de ani de zile, dar pe care nu le observasem. O mică schimbare m-a făcut să văd lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă și Dumnezeu m-a învățat o lecție spirituală doar pentru că am stat pe un scaun diferit.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu te teme să îți muți scaunul.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

648 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.