Devoțional | Fii plin de Duh în orice vreme

Devoțional | Fii plin de Duh în orice vreme

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh. (Efeseni 5:18)

Este important să știi că în Cuvântul lui Dumnezeu ni se spune să fim „plini” de Duh - adică în orice moment.

Pentru a fi „plini” de Duhul Sfânt, este necesar să-I dăm primul loc în viața noastră. Adesea acest lucru necesită disciplină, deoarece multe alte lucruri ne solicită timp și atenție. Există multe lucruri pe care le dorim și de care avem nevoie, dar nimic nu este mai important decât Dumnezeu. Să-L cauți pe Dumnezeu zilnic prin Cuvântul Său și să petreci timp cu El este cheia pentru de a fi plin de prezența Sa. O atitudine de recunoștință este, de asemenea, de mare ajutor, așa cum este și vegherea cu atenție a gândurilor pe care le avem.

Duhul Sfânt nu pleacă niciodată; o dată ce vine să locuiască în tine, El nu mai pleacă. Dar este important să fim activi în lucrurile spirituale. Orice lucru fierbinte se răcește dacă se stinge focul.

Am trecut printr-o perioadă de șase luni în care Dumnezeu mi-a interzis să cer orice, cu excepția a mai mult din El. A fost o disciplină excelentă pentru apropiere de El, la un nivel de intimitate mai profund decât înainte. Începeam să spun: „Doamne, am nevoie...”, apoi mă opream când îmi aminteam ce mi-a spus și terminam propoziția cu „mai mult din Tine”.

Dumnezeu ne dă tot ce avem nevoie și El știe ceea ce avem nevoie înainte de a-l cere. Dacă ne găsim plăcerea în El și suntem flămânzi după El, Dumnezeu ne va împlini și dorințele inimii. Te încurajez, astăzi și în fiecare zi, să fii plin de Duhul Sfânt și să-ți dorești, mai mult decât orice, mai mult din Dumnezeu. El îți va purta de grijă pentru restul.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Asigură-te că ești mereu plin de Duhul Sfânt.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

546 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.