Devoțional | Ajutorul e aici

Devoțional | Ajutorul e aici

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor care să rămână cu voi în veac. (Ioan 14:16)

Mulți oameni L-au primit pe Isus ca Domn și Mântuitor. Ei vor merge în cer, dar nu vor beneficia niciodată de capacitatea deplină a Duhului Sfânt care este disponibilă sau nu vor experimenta adevăratul succes de care vrea Dumnezeu ca ei să se bucure pe pământ. Mai simplu spus, mulți vor fi în drum spre cer, dar nu se vor bucura de călătorie.

Adesea ne uităm la cei care au bogății, poziție, putere, faimă și alte resurse din abundență și îi considerăm „oameni de succes”. Dar multe persoane care sunt considerate de succes tot duc lipsă de pace, bucurie, mulțumire și alte binecuvântări. Astfel de oameni nu au învățat niciodată să depindă complet de puterea Duhului Sfânt.

Oamenii care sunt autosuficienți cred adesea că a depinde de Dumnezeu este o dovadă de slăbiciune. Însă adevărul este că, bazându-se pe Duhul Sfânt, ei pot realiza mai multe în viața lor decât ar putea vreodată prin propriile lor puteri.

Dumnezeu ne-a creat atât cu puncte forte, cât și cu puncte slabe și avem nevoie de ajutorul Lui. Știm că El vrea să ne ajute pentru că ne-a trimis un Ajutor divin, pe Duhul Sfânt, să trăiască în noi.

De multe ori ne chinuim inutil pentru că nu acceptăm ajutorul care ne este disponibil. Te încurajez să te bazezi pe El, nu pe puterea ta. Cu orice te-ai confrunta, nu trebuie să fii singur.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Cea mai rea zi a ta cu Dumnezeu va fi mai bună decât cea mai bună zi a ta fără Dumnezeu. Duhul Sfânt este aici ca să-ți vorbească și să te ajute acolo unde ai nevoie.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

489 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.