Devoțional | Să ai o conștiință curată

Devoțional | Să ai o conștiință curată

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Dar Duhul spune limpede că în vremurile din urmă unii se vor depărta de credință... abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnaţi cu fierul roşu în însuşi cugetul lor. (1 Timotei 4:1-2)


Versetul de astăzi vorbește despre conștiința unei persoane care este „însemnată cu fierul roșu” sau „cauterizată”. Dacă o rană este cauterizată, ea devine cicatrice și nu mai doare. În mod similar, când conștiința omului devine cauterizată, ea devine dură, amorțită și incapabilă să simtă ce ar trebui să simtă. Anii de neascultare și de durere personală ne pot fac duri, și nu blânzi, dar prin harul lui Dumnezeu ne putem schimba. Vrem să rămânem sensibili față de Dumnezeu, astfel încât să putem simți imediat atunci când îi rănim pe ceilalți sau nu Îl ascultăm pe El în vreun fel.

Cere-I lui Dumnezeu inima și conștiința sensibile, ca să poți fi sensibil în relația cu El. Dacă cunoști oameni care au inimi împietrite din cauza anilor de durere sau de neascultare față de Dumnezeu, roagă-te și pentru ei. Este un lucru frumos să poți discerne imediat când comportamentul tău nu este pe placul lui Dumnezeu. Mulțumește-I lui Dumnezeu de fiecare dată când simți că Se ocupă de tine și continuă să lucrezi cu Duhul Sfânt pentru a-ți păstra conștiința sensibilă față de El. Roagă-te astfel: „Tată, mă rog pentru mine și pentru cei dragi mie, care au conștiința împietrită și cauterizată. Te rog să înlături acea duritate din noi. Te rog să ne înmoi inimile față de Tine. Dă-ne inimi sensibile, care răspund la călăuzirea Ta, astfel încât să putem simți imediat ce ne spui și ce vrei să facem. În Numele lui Isus, Amin. ”

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Fii ferm în rezolvare, dar păstrează o inimă blândă.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

602 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.