Devoțional | Fii perseverent

Devoțional | Fii perseverent

Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă, dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea și aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus. (Filipeni 3:13-14)

Relația noastre cu Dumnezeu este progresivă și trecem cu toții de la un nivel la altul. Nimeni nu „stăpânește” vreodată comunicarea cu Dumnezeu, deoarece nu există nicio limită în profunzimea relației pe care o putem avea cu El; ea pur și simplu continuă să crească, să devină mai profundă, mai puternică. Abilitatea noastră de a auzi vocea Lui se dezvoltă și se îmbunătățește în timp. De-a lungul timpului și prin exercițiu, învățăm să ne deschidem inima înaintea lui Dumnezeu și devenim mai pricepuți și mai experimentați când auzim vocea Lui și înțelegem ce ne spune. Nu devenim niciodată experți certificați în rugăciune și nu încetăm niciodată să învățăm să comunicăm cu Dumnezeu; experiențele noastre continuă să devină mai bogate și mai bune.

Dumnezeu are atât de multe pentru tine și, deși este posibil să nu fi ajuns la destinația ta finală, poți să-I mulțumești lui Dumnezeu că ești pe calea bună. Atât timp cât progresezi, nu contează dacă te târăști, mergi sau alergi. Fii perseverent!

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Ești în regulă și ești pe calea cea bună.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

384 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.