Devoțional |  Cuvintele lui Dumnezeu sunt în acord cu Cuvântul Său

Devoțional | Cuvintele lui Dumnezeu sunt în acord cu Cuvântul Său

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmul 119:11)

M-am așezat odată să scriu pentru o carte și am simțit că Dumnezeu îmi spune: „Ia-ți câteva minute și așteaptă-Mă.” Am așteptat foarte puțin timp și apoi am dat un telefon. Domnul mi-a spus cu blândețe: „Nu ți-am spus să dai telefoane. Ți-am spus să Mă aștepți.” Dorința mea de a face ceva nu era neobișnuită; majoritatea oamenilor le este greu să stea și să aștepte pe cineva, ceva sau chiar pe Dumnezeu.

După ce m-am liniștit și am așteptat o perioadă de timp, Domnul a început să-mi vorbească despre îngeri – un subiect la care nu m-am așteptat. M-a condus prin câteva versete din Biblie și am ajuns să avem un mini-studiu biblic despre puterea și prezența îngerilor. Dumnezeu are un motiv pentru tot ceea ce face și cred că El a vrut să fiu mai conștientă de îngerii care lucrează pentru mine - ceva la care nu m-am gândit de foarte mult timp.

Poate te întrebi de unde am știut cu certitudine că Dumnezeu îmi vorbește și că subiectul despre îngeri nu a fost ceva inventat de mintea mea. Răspunsul este că am avut pace cu privire la ce am auzit. Am simțit ceva bine în inimă. Duhul meu a confirmat acest lucru ca un mesaj de la Domnul și ce am auzit a fost în acord cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Au mai fost ocazii în care L-am așteptat pe Dumnezeu și am auzit o voce similară, dar știam că nu era a lui Dumnezeu. Trebuie să-L cunoaștem pe Dumnezeu prin Cuvântul Său pentru a ști cu siguranță când ne vorbește El și când nu.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Studiază Cuvântul lui Dumnezeu, ca să-I poți recunoaște vocea.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

598 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.