Devoțional | Lucrul adevărat

Devoțional | Lucrul adevărat

Caută pacea şi aleargă după ea! (Psalmul 34:14)

Am învățat pe alții mult despre urmărirea păcii pe măsură ce Îl urmam pe Dumnezeu, dar vreau să mă asigur că înțelegi că există o pace falsă și trebuie să fii atent! De exemplu, atunci când avem o dorință puternică de a face ceva, aceasta poate produce un fals sentiment de pace, care de fapt provine doar din emoțiile noastre. Odată cu trecerea timpului, această pace falsă dispare și adevărata voie a lui Dumnezeu va ieși la suprafață. Din acest motiv, nu ar trebui să ne pripim în a lua decizii importante. Un timp de așteptare este întotdeauna înțelept și prudent.

Iată un exemplu: cineva drag mie și lui Dave avea o nevoie și am vrut să ajutăm acea persoană. Făcând acest lucru, am fi adus multă bucurie acelei persoane și i-am fi îndeplinit o dorință veche. Eram entuziasmată și m-am dus la Dave, care a fost de acord că ar trebui să ajutăm. Am continuat cu planul nostru, dar cu cât am mers mai departe, cu atât am simțit mai puțină pace. Aceasta a creat o problemă, pentru că ne-am angajat să ajutăm și nu voiam să ne încălcăm cuvântul. Nu mă deranja să spun că am făcut o greșeală, dar nu voiam să dezamăgesc persoana care conta pe noi.

Au trecut câteva săptămâni și am continuat să mă rog pentru situație. În cele din urmă, mi-am pierdut liniștea până în punctul în care m-am dus la persoana respectivă și i-am spus: „Ceva nu este în regulă cu planul nostru; nu am absolut nicio pace în acest sens.” Spre marea mea ușurare, cealaltă persoană simțea la fel. Lăsasem entuziasmul față de acest plan să creeze un fals sentiment de pace care s-a pierdut în timp.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu lua decizii importante fără să te asiguri că ai pace.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

276 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.