Devoțional | Dumnezeu îți va vorbi cu înțelepciune

Devoțional | Dumnezeu îți va vorbi cu înțelepciune

Dacă vei cere înţelepciune şi dacă te vei ruga pentru pricepere, dacă o vei căuta ca argintul şi vei umbla după ea ca după o comoară, atunci vei înţelege frica de Domnul şi vei găsi cunoştinţa lui Dumnezeu. (Proverbe 2:3-5)

Versetele de astăzi ne îndeamnă să căutăm înțelepciunea și să cerem pricepere. Acest lucru se datorează faptului că înțelepciunea lui Dumnezeu depășește cu mult cea mai bună idee a omului. Dumnezeu vede sfârșitul de la început, El vede inimile și motivațiile oamenilor și știe lucruri pe care noi nu le știm. Fie că ne confruntăm cu agitația zilnică a vieții sau cu un atac la scară largă a inamicului, înțelepciunea lui Dumnezeu va face diferența - și singurul mod de a obține această înțelepciune este s-o ceri de la Dumnezeu.

De multe ori, când Dumnezeu ne vorbește, El ne oferă înțelepciune. Poate face aceasta împărtășind o anumită perspectivă asupra unei situații sau spunându-ne clar ce să facem atunci când avem decizii de luat. El Își poate face cunoscută înțelepciunea într-o varietate de moduri și ar trebui să o primim întotdeauna ca un dar prețios.

Te încurajez să prețuiești înțelepciunea lui Dumnezeu ca pe o comoară spirituală neprețuită și să te gândești la ea ca la un lucru fără de care nu poți trăi, pentru că nu poți, dacă dorești să ai o viață de succes. Fă-ți un obicei din a te ruga și a-I cere lui Dumnezeu înțelepciunea Sa în orice situație - mare și mică. El îți va da înțelepciune și vei fi încântat de rezultate.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nicio problemă nu este prea mică pentru a nu necesita înțelepciunea lui Dumnezeu.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

527 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.