Devoțional | Doar Dumnezeu ne dă pace

Devoțional | Doar Dumnezeu ne dă pace

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Domnul dă tărie poporului Său, Domnul binecuvântează pe poporul Său cu pace. (Psalmul 29:11)

Unul dintre cele mai importante moduri prin care Dumnezeu ne vorbește și ne călăuzește este prin propria conștiință. Pur și simplu, avem abilitatea lăuntrică de a discerne ce corect sau greșit. Este un nivel de cunoaștere mai profund decât „cunoașterea cu mintea”. Acest tip de cunoaștere este la nivelul duhului - pur și simplu avem pace sau nu. Prin prezența sau absența păcii, știm ceea ce ar trebui să facem.

Am vorbit odată cu o femeie care trebuia să ia o decizie serioasă. Familia și prietenii ei îi dădeau sfaturi, dar trebuia să înțeleagă în duhul ei care era răspunsul correct, pentru că ea era cea care ar fi trăit consecințele. Toată viața a avut o anumită afacere și a simțit că vrea să iasă din ea și să rămână acasă cu copiii. Desigur, acest lucru necesita ajustări financiare drastice și schimbări personale, lucruri care ar fi putut să o afecteze chiar emoțional. Ea avea nevoie de un răspuns de la Dumnezeu, nu de la alți oameni, cu privire la decizia corectă.

Femeia s-a dus într-un weekend la o conferință. În decursul acelui weekend, în timp Îl lăuda pe Domnul, I se închinar și îl asculta pe vorbitor, inima i-a fost cuprinsă de înțelepciune și pace, aceasta fiind certitudinea să închidă afacerea. Ea a spus că într-o clipă a știut ce era corect de făcut. De atunci a avut pace în legătură cu decizia ei.

Este uimitor cum oamenii bine intenționați ne pot spune lucruri, dar totuși nu fac o diferență mare. Dar când Dumnezeu ne vorbește cu privire la anumite situații, are un impact mare asupra noastră. Cere-I lui Dumnezeu o conștiință trează!

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Doar Dumnezeu îți poate da pace!

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

473 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.