Devoțional | Doamne, învață-mă să mă rog

Devoțional | Doamne, învață-mă să mă rog

„Doamne, învaţă-ne să ne rugăm, cum a învăţat şi Ioan pe ucenicii lui.” (Luca 11:1)

Una dintre cele mai importante rugăciuni pe care o putem rosti și care ne poate schimba viața este: „Doamne, învață-mă să mă rog”. Nu e pur și simplu: „Doamne, învață-mă să mă rog”, ci „Doamne, învață-mă să mă rog”.

Nu este suficient doar să știm despre rugăciune; trebuie să știm cum să ne rugăm - să vorbim și să-L ascultăm pe Dumnezeu - fiind persoane care se află într-o relație personală intimă și dinamică cu Dumnezeul căruia ne rugăm. Deși există principii de rugăciune care se aplică tuturor, noi suntem unici și Dumnezeu ne va ghida pe fiecare dintre noi spre moduri de rugăciune specifice, personalizate.

A fost o perioadă în care am participat la multe „seminarii de rugăciune” și apoi am încercat să reproduc în viața mea de rugăciune ceea ce i-am auzit pe alții spunând despre rugăciune. În cele din urmă, însă, mi-am dat seama că Dumnezeu are un plan de rugăciune personalizat pentru mine – un mod în care să vorbesc cu El și să-L aud cel mai eficient – și a trebuit să aflu care era acesta. Am început să spun: „Doamne, învață-mă să mă rog”. Dumnezeu mi-a răspuns într-un mod puternic și a adus îmbunătățiri minunate în viața mea de rugăciune.

Dacă dorești să te bucuri de o relație personală cu Dumnezeu, mai profundă și puternică, te încurajez să spui: „Doamne, învață-mă să mă rog”. El o va face și în curând vei găsi o mai mare libertate și eficiență în viața ta de rugăciune. Dumnezeu te va călăuzi spre plan unic, proaspăt, care funcționează de minune pentru tine!

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Permite-I lui Dumnezeu să te învețe cum să te rogi.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

864 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.