Devoțional | Lui Dumnezeu Îi pasă de orice detaliu

Devoțional | Lui Dumnezeu Îi pasă de orice detaliu

Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeţi; voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.  (Matei 10:29-31)

Prin puterea Duhului Sfânt, Dumnezeu vrea să-ți vorbească în fiecare zi. Vrea să te conducă pas cu pas departe de necazuri, spre lucrurile bune pe care le are pentru tine. Lui Îi pasă de cele mai mici detalii din viața ta. Conform versetelor de astăzi, El chiar știe câte fire de păr ai în cap. Îi pasă de dorințele inimii ta și vrea să-ți descopere adevărul care te va elibera de griji și frică.

Planul lui Dumnezeu de a avea o relație intimă cu tine a existat dinainte să te fi născut, așa cum poți citi în Psalmul 139:16: „Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele”. Dumnezeu cunoaște toate zilele vieții noastre și are un plan pentru fiecare zi. Dacă Îl întrebăm ce trebuie să facem în fiecare zi și credem că El ne călăuzește, ne vom mobiliza să îndeplinim planul Său pentru viața noastră.

Pare de neînțeles că Dumnezeu ar putea avea un plan pentru fiecare persoană de pe pământ, dar chiar așa e! El ne oferă pace, pentru a înțelege că El poate lua haosul și îl poate transforma în ceva semnificativ și valoros. Ia-ți timp să-L cunoști pe Dumnezeu, deoarece planul Său este dezvăluit prin relația intimă cu El.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu uita că Dumnezeu poartă de grijă până și păsărilor cerului – cu siguranță este în controlul oricărui lucru cu care te vei confrunta azi. 

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

175 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.