Devoțional | Dumnezeu rostește un cuvânt proaspăt

Devoțional | Dumnezeu rostește un cuvânt proaspăt

Alergaţi la Domnul şi la sprijinul Lui, căutaţi necurmat Faţa Lui! - Psalmul 105:4

Când împăratul Iosafat a auzit că o armată uriașă se pregătea să atace Iuda, el a știut ce să facă. Iosafat nu a căutat sfatul oamenilor, ci L-a căutat pe Dumnezeu ca să primească îndrumare direct de la El.

Fără îndoială că Iosafat a mai fost implicat în alte lupte înainte de aceasta, așadar, de ce nu ar fi putut folosi aceleași metode pe care le-a folosit în situațiile anterioare? Indiferent de câte ori a funcționat ceva în trecut, s-ar putea să nu funcționeze pentru a rezolva o criză actuală, decât dacă Dumnezeu dă o ungere proaspătă. El poate alege o metodă veche ca să lucreze prin ea, dar ne poate da și o perspectivă nouă, călăuzindu-ne într-un mod diferit de până acum. Trebuie să privim întotdeauna la Dumnezeu, nu la metode, formule sau moduri care au funcționat în trecut. Atenția noastră, sursa de putere și purtarea de grijă trebuie să fie numai Dumnezeu.

Iosafat știa că nu putea să învingă dacă nu primea o călăuzire clară de la Dumnezeu. Biblia Amplificată vorbește despre nevoia lui Iosafat de a auzi vocea lui Dumnezeu, ca „nevoia sa vitală”. Nu a putut face ceva fără vocea lui Dumnezeu; era vitală. A fost esențial pentru viața sa și pentru supraviețuirea poporului său.

Poate te afli într-o situație similară cu Iosafat, deci ai nevoie de un cuvânt proaspăt de la Dumnezeu. Poate ești disperat după un cuvânt personal de la Dumnezeu pentru a supraviețui furtunii ce se dă înlăuntrul tău.

Dumnezeu vrea să-ți vorbească chiar mai mult decât dorești tu să-L auzi. Caută-L și oferă-I timpul și atenția ta și nu vei fi dezamăgit.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Fii deschis să auzit un cuvânt proaspăt de la Dumnezeu azi.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

518 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.