Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Lucrarea Duhului Sfant in aceste vremuri - CAV LIVE - 16 mai 2019

Adaugat la :  16.05.2019
Vizualizari :  1630
+ Add To

Duhul Sfant lucreaza in intreaga lume prin intermediul Bisericii dar si prin unitatea credinciosilor. Cum se manifesta El si care sunt semnele prezentei Sale? In aceasta emisiune vom vorbi despre miscarea pe care Duhul Sfant o face in vremurile in care traim. De asemenea, impreuna cu invitatii nostri ne vom ruga pentru cei care au nevoie de slujire in diverse domenii.


Invitati: Florin Dan (Pastor, Biserica Raul Iubirii - Ceica, jud.Bihor) si Samuel Caba (Pastor, Biserica Raul Trezirii - Arad)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.