Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugul Aprins - 7-9 August 2020 - transmisiuni

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, în acest an nu se va desfășura întâlnirea de la Ponoară. Rugul Aprins va avea o formă diferită în acest an, axată pe slujire și cu acces online pentru toți. Vor avea loc 6 programe, organizate de bisericile partenere Rugul Aprins, transmise live pe Facebook-ul și pe site-ul Alfa Omega TV (pagina pe care vă aflați acum), precum și pe pagina oficială a Rugului Aprins.

Transmisiuni în direct


Sesiunea 6 - Duminică seara - Biserica Râul Trezirii Arad


Sesiunea 5 - Duminică dimineața - Biserica Râul Vieții București


Sesiunea 4 - Sâmbătă seara - Biserica Râul Iubirii Ceica


Sesiunea 3 - Sâmbătă dimineața - Biserica Râul Iubirii Ceica


Sesiunea 2 - Vineri seara - Biserica Râul Vieții București


Sesiunea 1 - Vineri dimineața - Biserica Râul Trezirii Arad


Program

Vineri 7 August, ora 11:00 - Biserica Râul Trezirii Arad
Vineri 7 August, ora 19:00 - Biserica Râul Vieții București

Sâmbătă 8 August, ora 10:00 - Biserica Râul Iubirii Bihor 
Sâmbătă 8 August, ora 18:00 - Biserica Râul Iubirii Bihor

Duminică 9 August, ora 10:00 - Biserica Râul Vieții București
Duminică 9 August, ora 18:00 - Biserica Râul Trezirii Arad

Accesul în persoană în sălile bisericilor este limitat și este permis doar cu mască și cu măsurile legale de distanțare, anuntați participarea la aceste întâlniri prin mesaj privat trimis bisericilor in cauza.

Trimiteți cererile de rugăciune prin mesaj privat pe Facebook Rugul Aprins, organizatorii spun că se vor ruga pentru fiecare caz în parte.

Vorbitori: Pastor Ioan Caba, Samuel Caba, Florin Dan, Răzvan Mihăilescu, Dani Drumea, Charles Nzwekwe, Nick Plic și alții.  Închinare: echipele de închinare de la cele trei biserici și alții.

La Arad vor sluji Ioan (Nuțu) Caba, Samuel Caba și Charles Nzekwe.

Etichete: rugaciune, rugul aprins, transmisii live

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.