Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugul Aprins Ponoara - 2-6 august 2018 - inregistrari

Intre 2-6 August 2018, la Ponoara (jud. Bihor), a avut loc o noua intalnire de rugaciune Rugul Aprins. Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook Alfa Omega TV si pe aceasta pagina.

Înregistrările editate, ca module de o oră


Înregistrările needitate, transmise live


Transmisie 8 - Luni, 6 august, dimineata
Embed: Transmisie 7 - Duminica, 5 august, seara
Embed: Transmisie 6 - Duminica, 5 august, dimineata
Embed: Transmisie 5 - Sambata, 4 august, seara
Embed: Transmisie 4 - Sambata, 4 august, dimineata
Embed: Transmisie 3 - Vineri, 3 august, seara
Embed: Transmisie 2 - Vineri, 3 august, dimineata
Embed: Transmisie 1 - Joi, 2 august, seara
Embed: 

Dintre invitații care vor sluji: Pastorii Razvan Mihailescu, Ioan Caba, Samuel Caba, Florin Dan, Vladimir Pustan, Evanghelist Charles Nzekwe, Kally Kalambay, Florin Pop, Moses Mukwisa, Daniel Dinescu, Cristos pentru Romania Cluj, Beni și Veronica, Rebeca și Florin și mulți alții! Va fi rugaciune si slujire pentru cei care participa la Ponoara.


Cum a fost anul trecut?

Pentru cei ce inca va ganditi sau nu sa mergeti la Rugul Aprins Ponoara (2-6 august 2018), iata reportajul realizat de noi in 2017, cu un sumar al editiei de anul trecut. Va incurajam sa participati in persoana, dar daca nu puteti, nu uitati ca transmitem live pe Facebook si site, pe pagina pe care sunteti chiar acum (https://alfaomega.tv/rugulaprins).


Cum ajungi la Ponoare


Vom mai posta informatii aici pe masura ce le aflam si noi. Mai multe informatii despre eveniment
https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial
http://rugulaprins.org

Despre lucrarea si viziunea Rugul Aprins

Pastorul Ioan Caba a primit o viziune din partea lui Dumnezeu cu privire la manifestarea gloriei și puterii lui Dumnezeu pe pământ. În anul 2005 organizeaza prima întâlnire de rugăciune pe munte Rugul Aprins împreuna cu o echipa de slujitori ai lui Dumnezeu. Patorul Ioan Caba obișnuiește să rezume în câteva cuvinte simple această viziune astfel: "Orice om cu probleme, nevoi, boli sau legaturi demonice, poate să gaseasca soluții, vindecare și eliberare din partea lui Isus Cristos"

Apoi le-a zis: "Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit. Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa." Domnul Isus, după ce a vorbit cu ei, S-a înălţat la cer, şi a şezut la dreapta lui Dumnezeu. Iar ei au plecat şi au propovăduit pretutindeni. Domnul lucra împreună cu ei, şi întărea Cuvântul prin semnele, care-l însoţeau. Amin. Marcu 16:15-20. Liderii Rugul Aprins cred că Isus vindecă și azi!

Asociația Creștină Interconfesională Rugul Aprins este o asociație cu personalitate juridică, independentă, apolitică și interdenominațională. Este implicată în România , dar și peste hotare: Spania, Africa cu dorința de a se extinde în lumea intreaga. Se susține atât prin donații proprii cât și prin donațiile celor care doresc să sprijine lucrarea.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.