Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Vietile londonezilor sunt atinse de versete biblice afisate pe autobuze

Fondatorul unei initiative unice numite Quote Jesus, Citeaza-L pe Isus, doreste sa impartaseasca cuvintele lui Isus cu cat mai multi oameni din capitala Angliei, printr-o campanie publicitara unica. In prezent, Howard Conder a afisat citate ale lui Isus pe sute de autobuze din Londra. El crede ca versetele sunt relevante pentru agitatia politica din tara iscata pe tema Brexitului.

Conder a lansat campania Quote Jesus cu doi ani in urma, supunandu-se chemarii primite de la Dumnezeu de a influenta aceasta natiune.

„Domnul mi-a dat instructiuni clare de a afisa versete apartinandu-I lui Isus pe autobuzele din Londra. Pare o idee nebuneasca, dar mi s-a parut geniala. I-am spus Domnului ca e o idee fantastica. A fost uimitor sa vad cum mi s-a incredintat o slujire noua. La trei saptamani dupa aceea, aveam deja versetele lui Isus pe autobuzele londoneze.”

Howard i-a intrebat pe cativa trecatori ce parere au despre aceste citate.

- Ce crezi despre autobuzele pe care sunt afisate versete ale lui Isus Hristos? Ce parere ai? Crezi ca sunt relevante?

- Imi plac foarte mult!

- Chiar?

- Da! Cred in Dumnezeu. El ne ajuta pe toti. E un lucru bun, ar trebui sa facem asta.

Condor spune ca aceste afise au deja un impact spiritual semnificativ asupra multor vieti, inclusiv asupra vietii unui fost alcoolic. Obisnuia sa mearga la o biserica in timpul pauzei de pranz aici, in oras. Mergea acolo si se ruga, spunandu-I Domnului sa il ajute. Voia sa isi schimbe viata, dar nu stia daca Domnul ii vorbeste cu adevarat, daca Il asculta etc. Intr-o zi, iesind din biserica, a vazut in fata lui un autobuz asemanator cu acesta. Pe acel autobuz scria Azi vei fi cu mine in rai. I-a vorbit duhului sau. A decis atunci sa-si dea viata Domnului, sa-si schimbe modul de a trai. Asa a facut. Multi oameni sunt provocati in continuare de aceste citate ale lui Isus ce pot fi vazute in toata Londra. Speram ca aceasta campanie va uni natiunea, revenind la Imparatia si valorile lui Dumnezeu.

Peter Wooding a raportat pentru Global News Alliance.

Etichete: evanghelizare, londra

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.