Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

FOTBAL - Antrenorul FC Liverpool, Jürgen Klopp: “Isus e cea mai importantă persoană din istorie”

Jürgen Klopp este managerul echipei FC Liverpool, una din cele mai de success echipe de fotbal din Anglia. Klopp e una din cele mai cunoscute personalități din lumea sportului în țara sa natală, Germania, iar acum a devenit și un antrenor foarte respectat și în Marea Britanie. Dar succesul în fotbal nu e cel mai important lucru din viața sa, spune acest antrenor născut în Stuttgart într-un interviu cu BBC în 2016.

jurgen klopp isus mantuirea 320El afirma: „Problema e că sunt creștin. Asta nu e în sine o problemă, ci problema e că și alții pot avea success și ei – nu e doar despre mine. Dar dacă mă înrebi despre Liverpool, aș vrea să sărbătoresc ceva în fiecare sezon.”

La doar câteva săptămâni după ce preluase echipa FC Liverpool, Klopp deja își arăta deschiderea de a vorbi pe față despre credința sa, într-un interviu cu BT Sports: „Sunt creștin, trebuie să spun asta, cred în Dumnezeu.”

jurgen klopp liverpool 5

„Sunt în mâini senzațional de bune!”

În Germania, Jürgen Klopp a câștigat Bundesliga de două ori cu Borussia Dortmund. De asemenea, a ajuns în finala Cupei Campionilor în 2013. Într-un interviu dat Frankfurter Rundschau, un ziar local, el spunea: „Să fii credincios, dar să nu dorești să vorbești despre asta, nu știu cum ar putea să meargă așa ceva!”

„Dacă cineva mă întreabă despre credința mea, îi dau informații. Și nu pentru că pretind să fiu vreun fel de misionar. ”

jurgen klopp isus mantuirea 320„Când mă uit la mine și la viața mea, și îmi iau timp pentru asta în fiecare zi, atunci îmi dau seama că sunt în mâini senzațional de bune”, adaugă el. „Și îmi pare rău că sunt alții cărora le lipsește această siguranță – deși ei nu știu acest lucru, desigur, pentru că altfel ei ar căuta-o”.

În acel interviu, el a vorbit de asemenea despre dilemele de a juca fotbal duminicile dimineața, când era încă adolescent, dar și cum a înțeles că era destul timp în parcursul întregii săptămâni pentru a crește în credința creștină.

„Isus e cea mai importantă persoană din istorie”

În alt interviu dat presei din Germania, Klopp spunea: „ Isus Hristos e cea mai importantă persoană din istorie. Pentru mine, acesta e un răspuns care vine natural”. El a continuat să explice de ce crede în Isus: „această persoană vine în lume și are o misiune clară, dar care nu e deloc ușor de îndeplinit. La finalul vieții sale, El a luat toate păcatele asupra lui Însuși și a fost pironit pe cruce.” De aceea, moartea pe cruce a lui Isus „a fost cel mai important lucru, a schimbat totul”. „Nu mai trebuie să plătim pentru păcatele noastre, și acest lucru e o mare ușurare”, a adăugat el.

Sursa: Evangelical Focus   Foto: FC Liverpool

jurgen klopp liverpool

jurgen klopp liverpool 3

jurgen klopp liverpool 4

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.