Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

NIGERIA: O tanara nigeriana a renuntat la libertate pentru credinta ei

O tanara crestina din Nigeria a fost declarata sclava pe viata de catre activistii musulmani. Leah Sharibu in varsta de 16 ani este ostatica organizatiei teroriste Boko Haram. Mama lui Leah a mers la Washington D.C. pentru a obtine eliberarea ei.

Rebecca Sharibu nu are motiv sa zambeasca. Ea sufera din cauza unei pierderi pe care niciun parinte nu ar trebui sa o simta.

Rebecca Sharibu, mama lui Leah: Ma numesc Rebecca. Am avenit aici ca sa ii cer guvernului Statelor Unite sa ma ajute ca fiica mea sa fie eliberata.

Fiica ei Leah, a fost rapita la scoala impreuna cu alte 109 fete de catre Boko Haram, o organizatie terorista periculoasa care are legaturi cu Statul Islamic. Guvernul nigerian a negociat eliberarea fiecarei fete, cu exceptia lui Leah. Organizatia nu ii da drumul, daca nu renunta la credinta ei crestina. Cand avea doar 14 ani, Leah i-a refuzat.

Dede Laugesen, Save the Persecuted Christians : Ea a ales credinta in locul libertatii, desi ar fi fost asa de usor sa cedeze.

Timp de sase luni, mama lui Leah nu a stiut daca fiica ei mai era in viata, pana in august 2018 cand Boko Haram a puplicat aceasta fotografie si o inregistrare in care Leah pledeaza pentru viata ei. Din februarie pana in august nu ati avut nicio informatie despre ea.

Rebecca Sharibu: Nu am avut nicio informatie.

Ce ati simtit cand ati vazut materialul video cu fiica dumneavoastra purtand un val?

Rebecca Sharibu: Am inceput sa plang.

Nu a fost doar Rebecca cea care a plans. Multi au plans in aceasta tara din vestul Africii. Anul trecut au murit cam 2.000 de nigerieni intr-o disputa prezentata de media ca fiind un conflict intre fermieri si cirezari.

Alheri Magaji, al carei tata a fost arestat in urma unor acuzatii false: Vrem ca lumea sa stie ce se intampla, deoarece ei vorbesc despre un conflict intre cirezari si fermieri, insa realitatea este diferita.

Alheri Magaji si Mercy Maisamari o numesc o campanie religioasa pentru a oprima crestinii.

Alheri Magaji: Tocmai s-a votat o lege de catre Adunarea Nationala potrivit careia predicatorii se vor afla sub controlul statului, iar autorizatia lor va fi reinnoita anual. Suntem de parere ca ei fac teste pentru planul lor pentru intreaga tara.

Datorita protestului lor, ei isi risca viata deoarece musulmanii Fulani sunt acum la putere.

Mercy Maisamari, care a fost rapita de militanti Fulani: Cineva trebuie sa vada ce s-a intamplat cu adevarat. Dumnezeu ii vede si, astfel, nu pot fugi de responsabilitati.

Dede Laugesen: Are loc un jihad in Nigeria si ne apropiem cu pasi repezi spre un genocid.

Atitudinea curajoasa a lui Leah, acum in varsta de 16 ani, este o incurajare pentru altii.

Gloria Puldu, presedinte Leah Foundation: In calitate de crestina, nu ma tem. Vreau sa imi apar poporul.

A determinat-o chiar si pe mama ei care nu parasise niciodata satul ei, sa calatoreaca mii de kilometri pentru a cauta ajutor in Statele Unite.

Rebecca Sharibu: Am venit sa cer ajutor guvernului vostru, sa cer ajutorul presedintelui Donald Trump. Numele fiului meu este Donald. Il rog pe presedintele Donald Trump sa ma ajute ca fiica mea sa fie eliberata.

Durerea si rugaciuna stimuleaza imboldul acestei femei de a-si revedea fiica.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 780 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.