Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Israel către China: „Fii tare”

Directorul general al Ministerului israelian de Afaceri Externe, Yuval Rotem, i-a transmis gânduri bune Chinei, care se confruntă cu epidemia de coronavirus.

„Suntem alături de populația Chinei și de guvernul țării, care se luptă cu criza de coronavirus. Continuați să fiți puternici”, a scris el pe Tweeter.

17.4000 de infectări ar fi fost raportate în China, cu cel puțin 362 de morți și 486 de pacienți vindecați.

Rata morții coronavirusului este de 2%, o moarte la fiecare 50 de cazuri, dar estimarea este însă prematură.

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a lăudat duminică guvernul chinez pentru eforturile de combatere a răspândirii virusului.

Vorbind la o întâlnire specială despre măsurile preventive ale Israelului de a preveni Corona, Netanyahu a spus că „guvernul Chinez a făcut mari eforturi în această direcție”. Aș vrea să-mi exprim aprecierea pentru eofrturile Chinei în prevenirea răspândirii virusului în numele guvernului israelian.

În ciuda câtorva temeri, Israelul nu s-a confruntat cu niciun caz de infectare cu coronavirus. Câțiva pacienți au fost testați pentru prezența virusului în organism, dar toate testele au fost negative.

Sursa: TPS

Fii la curent cu știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.