Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Manny Pacquiao a vorbit despre prietenul său Kobe Bryant

Kobe Bryant a fost popular în întreaga lume, în special în Filipine, în Manila, unde au fost ridicate clădiri și monumente comemorative pentru a-l cinsti. Boxerul profesionist și senatorul filipinez Manny Pacquiao a cunsocut steaua baschetului. El a vorbit despre moartea prietenului său și despre importanța de a-L pune pe Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu în centrul vieții. Lucille Talusan vine cu detalii.

Lucille Talusan, reporter: Legenda boxului, Manny Pacquiao, își atribuie succesul lui Dumnezeu și unei munci perseverente. El a vorbit mereu în mod deschis despre credința sa și despre pasiunea sa de a convinge oamenii să citească Cuvântul lui Dumnezeu. Ca membru al Senatului din Filipine, Manny Pacquiao a propus o lege care declară ultima zi de luni din ianuarie, Ziua Națională a Bibliei în Filipine. Liderii din toate domeniile societății: guvern, divertisment, afaceri și Biserică, s-au unit în această zi pentru a celebra Biblia Sfântă ca fiind centrul credinței creștine. Pentru acest eveniment s-au tipărit 1.000 de Biblii pentru a fi distribuite în diversele secțiuni ale societății. Ne aflăm la a treia ediție a celebrării anuale a Zilei Bibliei. În spatele meu se află Manny Pacquiao care își spune mărturia și le reamintește oamenilor despre puterea Cuvântului lui Dumnezeu. El îi îndeamnă să vorbească despre Cuvântul lui Dumnezeu cât de des pot, mai ales în aceste vremuri de dezastre naturale nu doar în Filipine, ci în întreaga lume. Cunoscutul apologet, dr. Ravi Zacharias spune că aceasta este vremea potrivită pentru a predica Evanghelia.

Dr. Ravi Zacharias: Dezastrele naturale ne fac să înțelegem cât suntem de fragili. Dumnezeu, la un anumit punct, îi face pe oameni să înțeleagă că ei nu pot face nimic, numai Dumnezeu poate.

Lucille Talusan: Episcopul Efraim Tendero, secretarul general al Alianței Evanghelice Mondiale, spune că ei au mai declarat anul 2020 ca anul Bibliei și au îndemnat 600 de milioane de creștini din întreaga lume să vestească acest Cuvânt al lui Dumnezeu.

Episcopul Efraim Tendero: Vrem ca toată lumea să cunoască rolul Bibliei în viața comunității, în viața familiei, în viața țării. Biblia este singura carte din care descoperim adevărul de bază legat de cum să Îl cunoaștem pe Dumnezeu și cum să umblăm cu Dumnezeu.

Lucille Talusan: Pe Pacquiao l-a întristat vestea morții prietenului său Kobe Bryant. El speră că veștile potrivit cărora Bryant L-ar fi acceptat pe Hristos sunt adevărate.

Manny Pacquiao: Viața este prea scurtă pe acest pământ. Ne naștem fără posesiuni și părăsim această lume fără posesiuni. Nu putem lua nimic cu noi. Asigurați-vă că aveți o relație personală cu Dumnezeu, că ascultați de Dumnezeu. Citiți Biblia pentru că ea vă va învăța despre toate aceste adevăruri. Biblia este manualul vieții.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 812 – februarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.