Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dragoste și pace în toiul epidemiei de coronavirus

Ce e de făcut în toiul epidemiei de coronavirus? Vedem imagini sau clipuri video cu oameni care stau la cozi interminabile ca să-și facă provizii exagerate de hîrtie igienică și alte lucruri necesare sau cu supermaketuri unde bate vântul.

În unele industrii, angajații sunt lăsați în concediu fără plată. Tensiunile sociale se intensifică. Cum ar trebui creștinii să trăiască înțelept, făcând dovada credinței lor ?

Dacă suntem plini de pace în loc de frică, e mai puțin probabil să fim înșelați, să fim prinși de frenezia cumpărăturilor sau să răspândim zvonuri despre criză. Frica te poate face să te comporți irațional.

E timpul ca noi, creștinii, să fim mărturii ale păcii adevărate. Oamenii vor vedea diferența pe care Dumnezeu o face în noi. Cred că Dumnezeu va purta de grijă. Dacă rămânem credincioși, cred că Dumnezeu va triumfa curând.

Dacă ești în concediu neplătit, ai răbdare. Mulți oameni sunt în aceeași situație.

Cred că noi, copiii lui Dumnezeu, trebuie să ne ridicăm și să avem impact asupra acestei generații.

Pe măsură ce epidemia se răspândește pe tot globul, au început să se ivească resentimente împotriva chinezilor. În Italia, chinezii au răspuns printr-o campanie antidiscriminare numită „Nu sunt un virus”. Unii boicotează poporul chinez. E o atitudine greșită, e un lucru rău. Atitudinea aceasta provoacă și mai multă frică. Nu te va ajuta să rezolvi problema. Sper că toți vom înțelege acest adevăr.

Nu este o problemă legată de națiuni sau rase. E o problemă de sănătate publică. Campaniile n-au rezolvat nicicând problema discriminării. Evanghelia e cea mai bună soluție ! Să nu lăsăm amărăciunea și ura să atace poporul chinez. Din contră, să biruim răul prin dragoste și prin bine.

Cred că vom asista la un colaps economic.Toți vom fi afectați de probleme economice. Ar trebui să arătăm iubirea lui Dumnezeu iubindu-ne unii pe alții. Creștinii ar trebui să se iubească unii pe alții. De asemenea, trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înșine.

Pe internet se desfășoară campania cu tema „Tu primul, mie mi-e bine”, care îndeamnă la a oferi prioritate personalului medical. Bisericile oferă răcoritoare și se roagă pentru oamenii

care stau la rând. Fie ca porunca lui Hristos de a ne iubi aproapele ca pe noi înșine să aibă un impact chiar mai mare în aceste vremuri.

Dă SHARE dacă ți-a plăcut.

Alte știri și reportaje din lumea creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Ne poți urmări și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Sursa: Global News Alliance (GNA)

Subtitrarea Alfa Omega TV

De când a început epidemia de coronavirus, Taiwanul a raționalizat măștile chirurgicale.

Nu e neobișnuit să vezi cozi lungi la farmaciile unde se vând măști.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.