Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Vindecare pentru Bahamas | AO NEWS

Uraganul Dorian, de categoria 5, din 5 posibile, a fost cel mai puternic uragan din istorie, care a lovit Insulele Bahamas în urmă cu câteva luni. Relieful acestora fiind plat, nimic nu a rezistat în calea vânturilor de aproape 300 km/oră. Pagubele au fost înspăimântătoare. Localnicii nu au reușit nici până în prezent să își repare casele distruse și să revină la viața de dinainte de Dorian.

Organizația creștină Samaritan's Purse s-a implicat în ajutorarea celor aflați în nevoie, în mod special a oamenilor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Dragostea creștină ne determină să-i ajutăm pe cei aflați în nevoie. Acesta este un mod de a pune în practică ceea ce Isus ne-a învățat, și anume, o mână întinsă pentru cei ce trec prin dificultățile vieții.

Păstorii și liderii bisericilor din zonă, sprijiniți de Samaritan's Purse, au adus materiale de construcție, reconstruind, uneori de la zero, casele distruse de uragan. Familii și comunități întregi au văzut și simțit dragostea frățească a celor ce au donat și s-au implicat fizic în proiectul de restaurare a locuințelor distruse.

Sursă: GNA

Etichete: crestinism, mission

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.