Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Bisericile din Anglia se luptă pentru dreptul lor de a oficia servicii religioase | AO NEWS

Un pastor fost practicant de sport nautic – surfing, a primit permisiunea oficierii primului serviciu bisericesc în aer liber în Marea Britanie, după ce autoritățile locale inițial i-au refuzat permisiunea de a găzdui evenimentul pe coasta de sud a Angliei.

Dar după multă rugăciune și ajutor din partea Centrului juridic creștin și a unui politician local, slujba a avut loc duminica trecută. Păstorul Matt Timms de la Wave House Church, spune că a fost remarcabil să vadă cum au răspuns la acest eveniment bisericile locale și mass-media națională.

Bisericile din întreaga lume sunt provocate să găsească noi metode de a se aduna pentru rugăciune, închinare și propovăduirea mesajului de speranță al Evangheliei. Astfel de evenimente sunt o sursă de inspirație pentru alte biserici ca și acestea să aibă modele pentru a reuși să treacă peste provocările fără precedent ale generației nostre, să gândească creativ la modul în care pot ajunge la comunitatea lor și să împărtășească atât lucrările, cât și cuvintele lui Isus.”

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.