Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Sondaj de opinie: 20% dintre britanici cred că evreii au creat COVID-19 | AO NEWS

Unul din cinci britanici consideră într-o oarecare măsură că evreii au creat Coronavirus (COVID-19) pentru a prăbuși economia mondială, pentru ca mai apoi să obțină câștig financiar din asta, arată un sondaj al Universității Oxford. A fost sondat un eșantion reprezentativ de 2.500 de adulți englezi, în perioada 4 mai - 11 mai 2020.

Propoziția din sondaj era: „Evreii au creat virusul pentru a prăbuși economia, ca apoi să obțină câștig financiar din asta”, aproape 20 % au fost de acord cu aceasta, în timp ce aproximativ 80% nu au fost deloc de acord cu aceasta.

David Bitan a menționat că islamiștii, inclusiv cei europeni, descriu Statul Israel drept COVID-1948, anul înființării statului. Islamiștii pretind că Israel este cea mai periculoasă pandemie pentru omenire.

Potrivit unui studiu publicat de Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, 41% dintre evreii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au plecat din Europa în ultimii cinci ani din cauza antisemitismului.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.