Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AT-7 Apeluri pentru rugăciune motivate de explozia ce a zguduit Beirutul | AO NEWS

În urma exploziei masive din Beirut care a luat cel puțin 100 de vieți, televiziunea creștină SAT-7 solicită creștinilor din întreaga lume să se roage pentru răniți și pentru familiile care au pierdut rude în teribilul eveniment.

De asemenea, au cerut să fie purtați în rugăciune politicieni libanezi care vor fi puși în situația de a lua decizii importante și pentru ca Libanul să continue ca o oază de conviețuire și libertate în Orientul Mijlociu. Libanul este singura țară majoritar musulmană unde poți trece la creștinism fără a suporta consecințe tragice.

SAT-7 are cel mai mare studio de producție de televiziune din Beirut aflat la aproximativ 10 km de locul exploziei și cu aproximativ 70 de angajați și personal independent. Directorul executiv al SAT-7 în Liban, Maroun Bou Rached, a declarat: „Toată lumea este șocată și devastată de cele întâmplate. Personalul nostru este sănătos, iar studiourile SAT-7 au suferit pagube minore. Vă rugăm să vă rugați pentru pace, liniște și cumpătare pentru toată lumea din Liban. "

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.