Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Israelul s-a oferit să acorde ajutor umanitar Libanului | Știre Mapamond Creștin

Israelul a lăsat la o parte ostilitățile cu Libanul pentru a oferi ajutor umanitar țării după explozia dezastruoasă din Beirut. Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu a cerut oficialităților israeliene să colaboreze cu ONU pentru a discuta modul în care poate ajuta statul libanez.

Benjamin Netanyahu: Suntem pregătiți să acordăm ajutor umanitar Libanului, în calitate de ființe umane altor ființe umane.

Emily Jones: Municipalitatea Tel-Aviv-ului a fost luminată în culorile drapelului libanez în semn de solidaritate cu populația din Beirut. În mod oficial, Israelul și Libanul sunt dușmani și se află în stare de război, iar Israelul nu se așteaptă ca Libanul să accepte ajutor umanitar din partea lui.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.