Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Legăturile Hezbollahului în portul Beirut | AO NEWS

De la explozia din portul Beirut în urmă cu o săptămână, Libanul a căutat indicii pentru incidentul dureros, iar acestea arată că responsabilitatea o poartă Hezbollah pentru azotatul de amoniu care a fost depozitat în port și care a explodat.

TPS informează că Wafik Safa, cumnatul liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, este cunoscut pentru influența sa puternică în portul Beirut și a făcut din acest port o sursă de venit pentru Hezbollah. Safa deține o poziție cheie în conducerea Hezbollah, administrând activele imobiliare, comerțul din portul Beirut, inclusiv traficul de droguri și contrabanda, și supraveghea coordonarea dintre Hezbollah și forțele de securitate din Liban. Alte surse spun că Badir Daher, directorul vamal al portului este un alt apropiat al Hezbollah.

Susținătorii Hezbollahului din Liban susțin acum că „Israelul este principalul beneficiar al exploziei din portul Beirut și încearcă să profite de aceasta pentru a exercita o presiune internațională asupra Hezbollahului pentru dezarmare.”

Ashraf Rifi, fostul ministru libanez al justiției, a explicat că discursul lui Nasrallah în care a afirmat că Hezbollah nu poartă nici o responsabilitate, s-a datorat tocmai faptului ca acel depozit aparține Hezbollahului. Rifi însuși a fost șeful serviciilor de securitate internă din Liban.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.