Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

SAT-7 Difuzează mesaje ale speranței pentru Liban în urma exploziei din Beirut | AO NEWS

Canalul creștin arab SAT-7 continuă să ofere mesaje de speranță oamenilor din Liban printr-o serie de transmisii live speciale în urma devastatoarei explozii de la Beirut. Cel mai mare studio de producție de televiziune din Beirut se află la aproximativ 10 km de locul exploziei.

În emisiunea intitulată „Nu sunteți singur”, un preot creștin este intervievat în timp ce el și mai mulți voluntari pregătesc și distribuie pachete cu alimente pentru cei care și-au pierdut casele și sunt fără hrană. Mesajul său a fost: „Rugați-vă pentru victime. Vrem să iubim astăzi. Să fim umani. Nu lăsați răzbunarea să vă conducă.”

George Makeen, directorul de programe în arabă al SAT-7, spune că ei fac tot ce pot pentru a aduce speranță și pace telespectatorilor lor. Libanul are mai mult acum ca nicioată nevoie de rugăciune și susținere. Creștinii trebuie să se unească indiferent de limba pe care o vorbesc ca într-o lume dominată de ură și răutate să prezinte mesajul de iubire al Domnului Isus. Acesta este mesajul care poate transforma Orientul Mijlociu, dintr-un loc al durerii într-un loc al bucuriei: ”Pot totul în Cristos care mă întărește.”

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.