Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Samaritan's Purse oferă ajutor pe calea aerului pentru Beirut | AO NEWS

Organizația creștină Samaritan's Purse informează că Aeronava organizației DC-8 a plecat din Greensboro, Carolina de Nord, în urmă cu câteva zile spre Beirut, Liban, cu o echipă de 14 membri pentru asistență specializată și 26 de tone de ajutoare, atât de necesare victimelor. Încărcătura include mii de truse de igienă, lumini solare și sute de role de material de tip prelată pentru reparații de urgență la case și biserici.

Scopul acestei acțiuni este să ofere o mână întinsă bisericilor din zona afectată, să distribuie provizii și pachete cu hrană și pentru a sluji cât mai bine celor răniți și aflați în suferință.

Amintim că această explozie a provocat pagube până la 20 de kilometri distanță de epicentru. Peste 150 de oameni și-au pierdut viața și 5.000 de persoane au fost rănite. În plus, peste 300.000 de oameni au rămas fără acoperiș deasupra capului în Beirut. Echipa de voluntari Samaritan's Purse este conștientă de asemenea că sunt încă în mijlocul unei pandemii de Covid-19, luând toate măsurile de precauție necesare pentru a duce la bun sfârșit lucrarea pe care Dumnezeu i-a trimis să o facă.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.