Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O „fereastră” pentru Evanghelie. Noul guvern al Sudanului pornește spre democrație | AO NEWS

Pentru o periodă lungă de timp, creștinii din Sudan au îndurat persecuții din partea islamiștilor care le-au distrus bisericile și i-au prigonit. O lovitură militară de stat a adus schimbări în 2019, o dată cu îndepărtarea dictatorului Omar al-Bashir, rezultând într-un angajament de tranziție a țării către democrație și alegeri libere.

La sfârșitul lunii august, mai multe grupări rebele și politice au semnat un acord de pace, punând capăt războiului civil. Se pun bazele apropierii Sudanului de democrație și libertate.

Guvernul de tranziție a abolit pedeapsa cu moartea pentru „apostați” - termen folosit pentru persoanele care părăsesc Islamul. De asemenea, guvernul a decis să separe statul de religie, ceea ce înseamnă că legile în Sudan nu vor mai fi făcute după principii islamiste.

Todd Nettleton, șeful relațiilor mass-media pentru Vocea Martirilor, spune că sudanezii creștini simt că au acum o fereastră de oportunitate pentru slujire.

Două milioane de oameni au murit și milioane rămân fără adăpost în Sudan după trei decenii de război civil și eforturi de a rezista legii Islamice Șaria. Acum, acest lucru s-a încheiat, aducând o nouă speranță pentru sudanezi. Administrația Trump promite milioane de dolari în investiții și dezvoltare pentru a încuraja schimbarea spre democratie.

Sursa: CBN

Știrea face parte din grupajul de știri AO NEWS din 23 septembrie 2020. Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.