Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

„Zona tampon” a avortului introdusă în nordul Angliei | AO NEWS

Consiliul municipal din Manchester a interzis rugăciunea și protestele pașnice în afara unei clinici pentru avorturi prin aprobarea unei zone tampon. Personalul și pacienții de la clinica Marie Stopes din Fallowfield susțin că au fost hărțuiți de oamenii care se rugau acolo.

Însă Robert Colquhoun, din organizația pro-viață ”40 Days For Life”, a spus că pichetările au fost pașnice, în duh de rugăciune și legale. Directorul adjunct al institutului, Ciarán Kelly, a declarat că această hotărâre încalcă libertatea de exprimare: Interzicerea în acest mod a rugăciunii și a protestelor pașnice este un atac clar asupra libertății de exprimare. Într-o societate liberă, oamenii ar trebui să poată expune în mod rezonabil și pașnic punctele lor de vedere în piața publică. Hărțuirea sau întreruperea dacă au avut loc sunt, desigur, inacceptabile și de aceea există deja legi împotriva lor.

Dar ceea ce știm este că, de fapt, au avut loc acte de violență împotriva celor care susțin dreptul la viață a bebelușilor și care au fost în zonă pentru a oferi ajutor și sprijin femeilor care s-ar putea să aibă anumite îndoieli în legătură cu avortul. Și cu această decizie, consiliul a arătat în mod clar o nesocotire dureroasă față de persoanele care sunt în viață astăzi doar pentru că mamele lor au întâlnit pe cineva gata să le ofere o alternativă la avort.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.