Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Asociația Luis Palau aduce încurajare pastorilor în vremuri grele | AO NEWS

Nu există nicio îndoială că acest an a fost unul dintre cei mai dificili ani din istorie, iar pastorii și liderii bisericii au fost afectați, potrivit Asociației Luis Palau. Semnalele primite din teren arată că unii pastori au demisionat sau au fost retrași. Cercetări făcute recent de grupul Barna indică faptul că pentru aproape 20% dintre bisericile din SUA există pericolul să își închidă ușile anul viitor din motive financiare legate de restricțiile provocate de Covid-19.

Asociația de misiune raportează că mulți pastori se luptă să păstreze dorința de slujire pentru Cristos, să rămână încurajați și să-și conducă bine bisericile. Într-un efort de a aduce încurajări și sprijin atât de necesare pastorilor și conducătorilor de biserici, Asociația Luis Palau a găzduit o reuniune online gratuită pentru ei.

Președintele Asociației Palau, Kevin Palau, spune că amalgamul dintre tensiunile rasiale, diviziunile din jurul alegerilor din SUA, completate de restricțiile dure ale pandemiei Covid-19, îi obligă pe mulți pastori să renunțe la lucrare.

Suntem chemați la rugaciune de sprijin pentru pastorii din întreaga lume. Suntem încurajați să avem cuvinte de îmbărbătare pentru ei. Acum mai mult ca oricând trebuie să strângem rândurile, să renunțăm la nemulțumirile personale și să căutăm unitatea în jurul lui Cristos. Dragostea sa fie steagul sub care să rezistăm presiunilor dinafară!

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.