Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Presedintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasa in SUA

Avem noi informatii cu privire la brutaria care a ajuns in centrul unei controverse pe plan national, privind drepturile homosexualilor.

Libertatea religioasa e o problema controversata care devine tot mai populara, cu multe cazuri mediatizate. Una este foarte semnificativa pentru crestini.

Cat de important este faptul ca presedintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasa?

Tony Perkins: In ultimii opt ani, prin actiuni politice, administratia Obama a promovat ideea conform careia exprimarea religioasa in public este ceva gresit. A pus credinta in carantina, intre zidurile bisericilor noastre.

Tony Perkins, presedintele Family Research Council i-a sfatuit pe membrii administratiei Trump cu privire la acest subiect si acum vrea ca presedintele sa ia masuri.

Tony Perkins: Conform decretului, oamenii isi pot trai viata conform credintei, nu trebuie sa o lase acasa sau la biserica.

Cu alte cuvinte, libertatea religioasa se aplica in toate domeniile vietii, care includ afacerile si guvernul. Proiectul decretului a aparut cu mai multe saptamani in urma si a fost criticat de grupurile LGBT si de niste liberali. Acesta acopera o gama variata de probleme, precum protectia pentru cei care sustin casniciile traditionale. Un alt exemplu: grupurile religioase si alte grupuri nu vor avea nevoie de asigurare medicala care sa acopere anticonceptionalele sau avortul. Decretul poate garanta scutirea de taxe a grupurilor religioase care isi exprima opinia in politica.

Cat sunteti de convins ca acest decret va fi aplicat? Stiti, cumva, cand va fi aplicat?

Tony Perkins: Nu stiu cand va fi aplicat, dar cred ca va avea loc mai devreme decat mai tarziu. Stiu ca aceasta administratie se va ocupa de aceasta problema. Cred ca administratia Trump, si insusi presedintele intelege nevoia si sunt convins ca se va ocupa de aceasta problema.

Cum ramane cu oamenii ca Eric si Melissa Klein, cuplul din Oregon care a fost amendat pentru ca a refuzat sa confectioneze un tort pentru o casatorie de homosexuali?

Tony Perkins: Nu este vorba de faptul ca nu au vrut sa presteze servicii pentru un cuplu homosexual sau lesbian. Ei nu au vrut sa presteze servicii creative pentru o nunta. Ei au vandut produsele lor clientilor asa cum a facut floralul Barronelle Stutzman, o femeie extraordinara care a servit fiecare client, dar nu a vrut sa isi foloseasca darul creativ ca sa faca parte din ceva, care din perspectiva crestina este sacra, casatoria.

Perkins sustine acest decret si isi exprima speranta ca Congresul va aproba o lege care asigura o protectie permanenta pentru credinciosi.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 662 - 26 martie 2017, pe canalul Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: sua, trump, libertate religioasa

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.