Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Tot mai mulți tineri sunt atrași de vrăjitorie

Studiile arată că din ce în ce mai mulți americani sunt interesați de spiritualitate și mai puțini interesați de religie. Această tendință este valabilă mai ales în rândul generației Y.

Potrivit unui raport MarketWatch.com, interesul pentru spiritualitate, astrologie și vrăjitorie este în creștere pentru persoanele născute între anii 1977-1994. Un alt studiu a arătat chiar că peste jumătate dintre tinerii adulți din S.U.A. cred că astrologia este o știință. Industria serviciilor psihologice, care implică lucruri precum citirea cărților tarot, citirea în palme, medtație și astrologie a crescut de asemenea cu două procente între anii 2011 și 2016. Aceasta este o industrie de 2 miliarde de dolari.

Melissa Jayne este proprietara companiei Catland, un „boutique metafizic” din Brooklyn, New York. Ea a declarat că a observat interesul recent pentru aceste tip de spiritualitate, în special în rândul milenialilor. Pentru a satisface acest interes sporit, Catland oferă acum cursuri precum „Vrăjitoria 101”, „Astrologia 101” și „Spiritul Seanului”.

Jayne a spus că tinerii manifestă un interes sporit față de acest tip de spiritualitate deoarece are legătură cu supranaturalul.

„Fie că este vorba de hipnoză, cărți tarot, astrologie, meditație, transă sau herbalism, aceste tradiții oferă modalități concrete prin care oamenii își pot schimba viața”, a spus ea. „Pentru o generație care a crescut într-o lume a marilor industrii, a distrugerii mediului, guvernelor mari și opresive și structurilor sociale toxice, toate aceste par prea mari pentru a se putea schimba, spiritualitatea poate deveni foarte atrăgătoare”.

Danielle Ayoka, o altă persoană a cărei afacere este bazată pe vrăjitorie, astrologie și alte interese similare, adaugă că aceste lucruri au devenit din ce în ce mai importante: „Când am început călătoria în 2010, eram ciudată. Acum devine din ce în ce mai normal și cred că acest lucru se datorează faptului că tot mai mulți oameni doresc să se vindece. Milenialii sunt mult mai deschisi spre aceste lucruri”, a spus ea.

Autor: Veronica Neffinger

Sursă: Christian Headlines

Etichete: ocultism, studiu, vrajitorie, spiritualitate

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.