Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Sute de persoane și-au predat viața lui Isus prin Franklin Graham în Mexic

Evanghelistul Franklin Graham a împărășit pe rețeaua de socializare Facebook vestea că sute de oameni și-au predat viața lui Isus la Festivalul Speranței care a avut loc săptămâna trecută în Monterrey, Mexic.

Graham a postat fotografii cu o sală plină cu 16.000 de persoane care au venit să audă Evanghelia.

„Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru că sute de oameni au răspuns la invitația de a se întoarce de la păcatele lor și de a-L primi pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor personal în Monterrey, Mexic. Le-am spus celor care au fost prezenți că nu există nimic mai valoros pe lumea asta decât sufletul uman. Sufletul trăiește în interiorul corpului, iar când corpul va muri, sufletul va continua să trăiască pentru totdeauna într-una din cele două locuri veșince: în Cer sau în iad. Destinația sufletului depinde de acceptarea sau respingerea lui Isus Hristos în această viață. Biblia ne spune: «Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul?» (Marcu 8:36). Sunt recunoscător pentru puterea Evangheliei și pentru faptul că multe suflete au fost salvate în această seară ”, a scris evanghelistul.

„Peste 500 de biserici s-au rugat și au participat la Festivalul Speranței - apreciez fiecare dintre aceste persoane și aștept cu nerăbdare să mă reîntorc în Mexic”, a continuat Graham.

Sursă: CBN News

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.