Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Tot mai mulți oameni își implantează microcipuri sub piele

Experții în tehnologie recunosc că, până recent, era dificil să găsești oameni dispuși să aibe microcipuri sub piele. Mulți creștini le resping din cauza fricii că aceste microcipuri ar putea conduce la acceptarea „semnului fiarei” despre care capitolul 13 din Apocalipsa spune că va fi „un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte.”

„Punctul de cotitură pentru acceptarea cipurilor implantabile este apropae”, scrie publicația The Atlantic. „Oamenii vor fi dispuși să le accepte atunci când vor deveni atât de utile încât vor fi greu de refuzat, deoarece beneficiile lor vor depăși neliniștea noastră față de ele.”

Chiar acum, mii de oameni din țări precum Germania și Suedia au ales deja să folosească cipurile pentru realizarea mai facilă de tranzacții financiare. Sven Becker, șeful unei companii numite „I am robot”, a declarat pentru Euronews că între 2.000 – 3.500 de persoane din Germania și-au implantat deja un microcip sub piele. Aceste microcipuri înlocuiesc cartelele de acces pentru sala de gimnastică, birou și casă”.

Alții cred că capacitatea microcipurilor de a monitoriza situația medicală a unei persoane va fi motivul pentru care tot mai mulși oameni vor accepta microcipul.

Kayla Heffernan, cercetător în cadrul departamentului de sisteme informatice a Școlii de Inginerie a Universității din Melbourne, a declarat că oamenii sunt deja obișnuiți să își implanteze dispozitive în corpurile lor: „Sute de mii de americani au aparate auditive, stimulente nervoase, articulații artificiale și multe altele. Așa cum oamenii s-au obișnuit cu acestea, și microcipurile vor deveni acceptate pe scară largă”.

În Suedia, un pionier în ceea ce se numește „biohacking (tehnica prin care sunt adăugate dispozitive cibernetice în corpuri vii)”, estimează că până la 4.000 de microcipuri au fost implantate, în mare parte pentru „confort”, transformând mâinile oamenilor care le-au acceptat în carduri de credit, cartele de acces în diverse locuri și chiar bilete de călătorie. Microcipurile sunt injectate în partea din spate a palmei între degetul mare și degetul arătător.

Însă mulți se opun biohacking-ului, și nu doar creștini. Website-ul Futurism îl numește „un coșmar pentru securitatea digitală”.

Pe lângă faptul că aceste microcipuri sunt vulnerabile la atacurile hackerilor, un cip implantat în corpul tău înseamnă că: „Poți fi urmărit oriunde te duci, cât timp a durat pauza ta de masă, de câte ori te-ai dus la baie, etc’’ scrie site-ul Futurism. „Renunțarea la acest tip de colectare de date devine mult mai complicată după ce veți avea cip-ul implantat în organismul dumneavoastră. Eliminarea unui microcip necesită un efort mare.” a mai adăugat el.

Sursă: CBN News

Etichete: tehnologie, apocalipsa, microcip

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.