Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Săpături biblice efectuate la Șilo, capitala antică a Israelului | Jerusalem Dateline 334

Tot mai multe săpături arheologice din Israel validează spusele Bibliei. La fel se întâmplă și la Șilo, unde Biblia spune că acolo a stat Cortul Întâlnirii vreme de peste 300 de ani. Iată un reportaj pe care l-am realizat în urmă cu câțiva ani și care face parte din turul virtual al Israelului, care poate fi accesat pe paginile noastre de Facebook și YouTube.

Citeste mai departe

Interviu cu primul ambasador creștin arab, George Deek | Jerusalem Dateline 334

Cu tot antisemitismul în creștere, imaginați-vă cum ar fi să existe un diplomat creștin arab care să apere interesele statului evreiesc, un ambasador într-o țară musulmană șiită care are o graniță cu Iranul. Este povestea remarcabilă a primului ambasador creștin arab al Israelului. Scott Ross de la CBN a discutat cu el înainte de izbucnirea epidemiei de coronavirus.

Citeste mai departe

„Haosul este numele jocului”: Autoritatea Palestiniană se pregătește pentru declarația de independență | AO NEWS

„Există un sprijin foarte mare în rândul conducerii palestiniene pentru ideea de declarare a unui stat palestinian independent, ca răspuns la anexarea teritoriilor și la aplicarea suveranității israeliene în Valea Iordanului”, a declarat pentru TPS un oficial al Autorității Palestiniene de la Ramallah.

Citeste mai departe

Miracolul aliyah va fi în ascensiune în anii viitori | Jerusalem Dateline 333

Ministrul israelian pentru aliyah și imigrare spune că în următoarele 18 luni, până la 90 000 de noi imigranți vor veni în Israel. Tom Hess, fondatorul JHOP, tocmai a publicat a zecea ediție a cărții: Let My People Go”. Hess e de părere că, din cauza mai multor factori, mulți din acei noi imigranți vor veni din America de Nord.

Citeste mai departe

Generali IDF către Trump: mergeți mai departe cu declarația de suveranitate în Iudeea și Samaria | AO NEWS

Un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să urmeze planul său de pace numit și Acordul Secolului și să permită Israelului să declare suveranitatea în Iudeea și Samaria în următoarele săptămâni.

Citeste mai departe

Ministrul israelian al Științei și Tehnologiei invită Emiratele Arabe Unite să lupte împreună împotriva COVID-19 | AO NEWS

Israelul este dispus să împărtășească „cercetările și constatările sale ample privind diverse aspecte ale provocării coronavirusului” cu Emiratele Arabe Unite. Ministrul Științei și Tehnologiei, Izhar Shay, a declarat că a invitat țara arabă să se alăture cercetătorilor israelieni pentru combaterea pandemiei.

Citeste mai departe

Lupta Israelului de a anexa comunitățile din ținutul biblic continuă Jerusalem Dateline 332

AIPAC, grupul principal pro-Israel din SUA, potrivit mass-media israeliană, spune legislatorilor în privat că sunt liberi să critice Israelul privind planul de anexare a unei părți din Cisiordania, sau Iudeea și Samaria. Dar ei nu sunt singurii care se opun planului prin care se va aplica legea israeliană pentru sute de mii de israelieni.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.