Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Ministrul iranian de Interne recunoaște: creștinismul se răspândește în câteva părți din Iran

Ministrul iranian al Afacerilor Interne a recunosc public, în premieră, că religia cunoscută drept creștinism se răspândește pe teritoriul Iranului.

Iranwire.com informează că Mahmoud Alavi, ministrul de Interne al Republicii Islamice, ținea un discurs în fața câtorva lideri musulmani șiiți când a anunțat: „creștinismul se răspândește în câteva părți din Iran”.

În ceea ce pare a fi o încercare de a explica situația convertirilor, Alavi a spus: „Persoanele convertite sunt oameni obișnuiți, care se ocupă cu vânzarea de sandviciuri sau au slujbe asemănătoare”.

Ministrul de Interne le-a propus clericilor să înceteze cu ciorovăielile dintre ei.

Nu am avut de ales, așa că i-am chemat să îi întrebăm de ce se convertesc”, le-a menționat Alavi celor din grup. „Unii au spus că își doreau o religie care să le aducă pace. Le-am spus că islamul este religia frăției și a păcii. Ne-au răspuns: „Tot timpul îi vedem pe membrii clerului islamic și pe cei care predică vorbind unii împotriva altora. Dacă islamul este religia cordialității, atunci, înainte de orice altceva, trebuie să există cordialitate și pace între membrii clerului”.

Nu este treaba comunității serviciilor secrete să găsească cauzele acestor convertiri de la islam. Dar au au loc în fața ochilor noștri”, a adăugat el.

Iranul este cunoscut pentru persecuția crescândă asupra creștinilor. Republica Islamică ocupă locul al 9-lea pe lista celor mai mari prigonitori ai creștinilor, conform Open Doors USA. Creștinilor din Iran li se interzice să-și împărtășească credința cu necreștini. Prin urmare, slujbele bisericești în limba persană (limba națională a Iranului) sunt nepermise.

Sursa: CBN 

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.