Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

STUDIU: 2019, anul de vârf privind imigrația evreilor în Israel

Anul 2019 a reprezentat apogeul aliyah, imigrația evreilor în Israel: 34.872 de evrei s-au mutat în statul evreiesc. Prin urmare, s-a constatat o creștere cu 20% față de cei 29.800 de oameni care au imigrat în 2018, conform datelor emise de Ofek Israeli (Orizontul Israelian).

Ofek Israeli e o companie înființată în 2015 în urma rezoluției 1746 din iunie 2014 a Guvernului israelian care presupunea stabilirea unui „proiect național de încurajare a imigrației în Israel din toate țările lumii”.

Ofek Israeli e condusă pe principiul că statul Israel trebuie să își asume responsabilitatea în problema imigrației și să producă planuri pe termen lung și soluții eficiente pentru potențialii olim (imigranți evrei).

Majoritatea evreilor care au imigrat în Israel în 2019 au plecat prin proiectele Ofek Israeli, care operează în 24 de țări de pe patru continente.

În ultimii patru ani, activitățile Ofek Israeli au inclus 90 de târguri aliyah, 2.500 de cursuri Ulpan pentru învățarea limbii ebraice, 250 de seminarii, 70 de campanii, precum și stabilirea unei rețele de consilieri și oferirea altor servicii de sprijin.

În total, peste 177.000 de oameni au participat la activitățile Ofek Israeli, și peste 120.000 de olim au imigrat în Israel de la înființarea companiei.

Ofek Israeli recomandă statul Israel drept un „produs premium”, care pune la dispoziția olim oportunități unice.

Compania a explicăt motivul pentru care aliyah a crescut în ultimii trei ani drept rezultatul creșterii atractivității Israelului, dar și al elementelor pozitive precum dorința pentru o calitate superioară a vieții, trăirea unei vieți specific evreiești, și mijloace de trai mai bune.

Cu toate acestea, în 2014 și 2015, factorul principal al imigrației a fost antisemitismul. Creșterea urii împotriva evreilor în Franța și războiul din Ucraina i-au împins pe evei să meargă în Israel.

Directorul executiv al companiei Ofek Israeli a spus că ratele ridicate ale succesului sunt o dovadă a eficienței activităților acesteia, și, „în termenii lumii super-tehnologizate a anului 209, este, cu siguranță, reușita deceniului”.

 

Sursa: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.