Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Explozibil mascat de baloane colorate: atacurile din Gaza au drept țintă copii israelieni

Aviația Israelului a atacat recent obiective din Gaza în timp ce Hamas și Jihadul Islamic amenință peste 1 000 000 de israelieni cu rachete și baloane încărcate cu explozibili. Israelul avertizează aceste grupări islamice că Israelul ar putea riposta dur dacă vor continua să atace. Premierul israelian Beniamin Netanyahu a avertizat Hamas și Jihadul Islamic.

Beniamin Netanyahu, premier israelian: Vreau să știți foarte clar că nu vom permite nicio agresiune din Gaza. În urmă cu câteva săptămâni, am neutralizat un comandant senior al grupării Jihadul Islamic din Gaza și le sugerez acestor grupări să-și amintească aceste lucruri. Nu voi da detalii, dar suntem gata să acționăm zdrobitor împotriva organizațiilor teroriste din Gaza.

Încă înainte de propunerea de pace a președintelui Trump, Jihadul Islamic și Hamas au jurat că vor opune rezistență și că vor riposta.

Dawwod Shehab, reprezentat al Jihadului Islamic: Când poporul palestinian se teme de marele pericol care îl paște din cauza planului secolului și a poziției americane, e natural și drept ca poporul palestinian să trimită mesaje întregii lumi că noi suntem pregătiți să facem orice pentru a lupta pentru drepturile noastre, pentru viitorul copiilor noștri și al generațiilor viitoare de palestinieni din acest ținut.

De la publicarea planului de pace al lui Trump, o duzină de rachete și mortiere au fost lansate spre sudul Israelului.

Mai mult, ei trimit dispozitive explozive atașate de baloane, care pot călători până la 40 km în interiorul Israelului. Acestea reprezintă o amenințare pentru civili, mai ales pentru copii, care ar putea lua baloanele drept jucării și să fie inconștienți de pericol. Ministrul Apărării israeliene, Naftali Bennett, s-a întâlnit cu comandantul armatei din sudul Israelului și i-a promis că nimeni nu se va putea ascunde de forțele defensive israeliene.

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 315. Urmărește știri și reportaje din toată lumea: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.