Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Mustrarea de cuget și rolul ei în mântuire: cu pastorul Vasile Moloce din Suceava

Câtă vreme mă mustră cugetul, indiferent de ce ramură de credință aș aparține, am un sâmbure de credință în mine. Nu-i așa? Dacă nu mă mustră cugetul înseamnă că nu pot merge mai departe.

În Sfânta Scriptură este scris că „El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre; și nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi”.

Mustrarea de cuget este începutul pocăinței.

Există oameni răniți, care nu știu care e cauza durerii lor. Atunci poate că unul, pe care-l roade sămânța, vine și-i spune: „Eu te-am lovit pe tine, sau eu ți-am furat ție găinile”. Știți că acel om are o mustrare de cuget în el și Domnul îi dă lumină? Câtă vreme mă mustră cugetul, indiferent de ce ramură de credință aș aparține, am un sâmbure de credință în mine. Nu-i așa? Dacă nu mă mustră cugetul înseamnă că nu pot merge mai departe.

Pocăința e mustrarea de cuget.

Vasile Moloce este pastorul Bisericii Penticostale „Fântâna lui Iacov” din Calafindești, județul Suceava.

Mai multe resurse ți-am pregătit aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/bazele-crestinismului

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.