Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Proiect - Campania media PRO-VIAȚĂ - martie 2019

Campania multimedia Pro-Familie și Pro-Viață, desfășurată pe TV și online în luna martie 2019, s-a încheiat. Mulțumim celor care v-ați rugat și ați fost parte! Iată câteva idei privind succesul acestui proiect.

Canalul Alfa Omega TV

În luna martie 2019, am difuzat pe TV pe canalul Alfa Omega TV aproximativ 100 de ore de programe pro-viață, traduse sau produse de noi (filme, documentare, mărturii, interviuri, emisiuni).

Site-ul alfaomega.tv

- 290 de pagini și clipuri video publicate pe site în secțiunile pro-viață, sexualitate sau relații-familie (articole/interviuri/mărturii/statistici)
- 19.000 de vizite în total pe secțiunea pro-viață din site în martie 2019  (adică 14% din totalul traficului pe site-ul alfaomega.tv). Față de 2018, vizitele la secțiunea pro-viață în aceeași perioadă au crescut cu 58% în 2019.
- TOP 5 pagini vizitate în secțiunea pro-viata in martie (și în top 10 pagini accesate în site-ul alfaomega.tv în martie 2019):
1. Mama lui Andrea Bocelli: „Medicii mi-au spus să fac avort”  (3.215 accesari)
2. Céline Dion este în viață datorită unui preot (2.207 accesari)
3. Mama lui Cristiano Ronaldo: „Am vrut să fac avort, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”  (1.392 accesari)
4. 10 motive să nu faci avort   (1.379 accesari)
5. ADOPȚIA - Mărturia unui copil adoptat și a unei mame adoptive
  (1.339 accesari)

Facebook

- 104 postări pro-viață în martie 2019 (clipuri video, linkuri spre site, poze, versete, intrebari, etc) - o medie de 3,3 postări pe zi
- În medie, 110.000 oameni au văzut postările Alfa Omega TV în fiecare zi (62% crestere fata de februarie, deși nu toate postările noastre au fost pe tema pro-viață/pro-familie)
- 2308 interacțiuni zilnice, în medie, la materialele noastre, în martie 2019 (like/love/sad/etc; comentarii, share-uri) față de 1557 în februarie (48% creștere față de februarie 2019)
- Cea mai discutată postare pro-viață a fost întrebarea: Sunteti de acord cu educatia sexuala in scoli? (1315 comentarii, 592 reactii)
- Cea mai văzută mărturie pro-viață: Mama lui Andrea Bocelli: Medicii mi-au spus sa fac avort (34.000 persoane au vazut postarea)
- Cel mai văzut articol pro-viață: 10 motive sa nu faci avort (31.000 persoane au vazut postarea)

Mulțumim tuturor celor care ați sprijinit acest proiect și lucrarea Alfa Omega, fiți parte și în continuare!


Alfa Omega TV

Proiect - Campania media PRO-VIAȚĂ - martie 2019

În ultimele decenii, 20-25 de milioane de vieţi au fost stinse prin avort, în România. Ţara noastră e prima în Europa şi a doua în lume ca număr de avorturi raportat la numărul de locuitori. Această tragedie ne provoacă să luăm atitudine, să devenim apărătorii acestor vieţi fără valoare în ochii multora, dar cu valoare în ochii lui Dumnezeu.

Alfa Omega TVO femeie care a avortat mărturisea: “Avortul nu este o scăpare. Este o încărcare psihică, sufletească, o greutate emoțională, o depresie veșnică, o singurătate pe care o simți o viață, este o crimă, un măcel, un suflet nevinovat tocat mărunt. Un pui de om care simte absolut tot și nu se poate apăra.“

Ca și creștini, nu suntem chemați să judecăm pe cei ce fac avort, ci să acționăm pentru prevenirea păcatului și pentru restaurarea societății prin dragoste. Asta ne dorim să facem noi, la Alfa Omega TV, și asta ne dorim să-i încurajăm și pe alții să facă, în comunitatea din care ei fac parte.

În luna martie, Alfa Omega TV desfășoară o CAMPANIE MULTIMEDIA PRO-VIAȚĂ (vezi www.alfaomega.tv/pro-viata). Difuzăm programe pe canalul Alfa Omega TV, publicăm articole şi clipuri video pe site şi media socială, susţinând valoarea vieţii create de Dumnezeu. Promovăm și proiecte pro-familie și pro-viață ale altora, cel mai notabil fiind Marșul pentru viață.

Anul trecut, în aceeaşi campanie, am difuzat ~100 de ore de programe pro-viață și pro-familie pe canalul Alfa Omega TV, iar zeci de mii de persoane au văzut materialele și postările noastre pro-viaţă online, pe site-ul nostru și pe media socială. Derulăm această campanie pro-viață din 2013.

Fii parte și tu

În 2019, dorim să facem măcar atât, dacă nu chiar mai mult. Dar avem nevoie de ajutorul tău, atât în rugăciune, cât şi financiar. Fii parte din acest proiect pro-familie și pro-viață, din luna martie 2019!

1. Susţine difuzarea unei ore de emisie TV a unui program pro-viaţă (mărturie, interviu, emisiune, documentar), cost 10 EURO/ora de emisie.

2. Susţine activitatea de publicare a materialelor online, 100 de lei acoperă o zi de materiale postate online şi promovarea lor plătită.

proiect pro viata stats martie2018 tv

proiect pro viata stats martie2018 digital

 

Vino și tu alături de noi! Să facem o diferență împreună, să acționăm pentru prevenirea păcatului și pentru restaurarea societății prin dragoste! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

 

 

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.