Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Retrospectiva spirituală a anului 2016

Ca organizație de media, noi, la Alfa Omega TV, prin specificul muncii noastre, avem o perspectivă mai largă cu privire la ceea ce face Dumnezeu în lume în zilele noastre. Fără a încerca să acoperim toate domeniile vieții spirituale ale anului 2016 și fara a pretinde ca punctul nostru de vedere este singurul cu înțelegere completă, rândurile următoare cuprind două categorii de informații: legate de contextul internațional văzut din perspectiva biblică și repere în dinamica spirituală a României.

Prin specificul activității sale, Alfa Omega a prezentat, și în 2016, prin canalele de media pe care le gestionează, prin emisiuni produse sau traduse, lucruri care țin de dinamica spirituală din România. De data aceasta, față de anii anteriori, este practic imposibil să discutăm despre ceea ce Domnul a făcut și face în România, fără să ținem cont și să înțelegem, din perspectivă biblică, ce se întâmplă pe plan internațional. Înțelegerea vremurilor, perspectiva geo-politică, filtrată biblic a devenit un lucru necesar. Niciodată, evenimentele care se întâmplă accelerat în întreaga lume, nu ne-au îndemnat mai mult să înțelegem vremurile după ceasul lui Dumnezeu și să ne pregătim pentru ultima fază a istoriei. Alinieri, alianțe, conflicte, lideri mondiali, terorism, persecuție, Orientul Mijlociu, Rusia, Turcia, noi structuri de putere, UNESCO și Ierusalimul, experiențe genetice, valori fundamentale și „corectitudinea politică”.

Pe plan intern, ca o dominantă în Trupul lui Hristos din România, simptomatică este creșterea revelației despre Împărătia lui Dumnezeu, despre nevoia de relevanță a creștinului și a Bisericii în întreaga societate. După calendarul lui Dumnezeu, în luna octombrie 2016 am intrat în anul biblic 5777. Anul sabiei, al separării, al începutului revărsării prezenței Domnului într-un mod nou – spun profeții.

Context internațional

1. Israel – semn profetic, ceasornicul lui Dumnezeu pentru umanitate

-Se amplifică deschiderea evreilor pentru creștini, recunoscuți ca prieteni ai Israelului, atât la nivelul liderilor politici cât și ai liderilor spirituali

-Se intensifică bătălia pentru Ierusalim, pentru Muntele Templului. O rezoluție UNESCO neagă orice legătură a poporului evreu cu muntele Templului, ca loc de închinare. La nivel ONU se fac presiuni intense pentru declararea unilaterală a statului palestinian pe teritoriul Israelului, cu capitală în Ierusalimul de Est, acolo unde este Muntele Templului (al Măslinilor). E o încercare disperată a puterilor întunericului de a împiedica revenirea Domnului Isus Hristos pe pământ. În același timp, evreii sunt pregătiți pentru ridicarea celui de-al treilea Templu.

-Națiunile se polarizează tot mai clar în ce privește poziția față de Ierusalim – opunându-se recunoașterii acestui oraș ca și capitală indivizibilă a Israelului.

-Crește izolarea Israelului pe plan internațional, cu îndepărtarea accentuată a SUA din ultimii ani.

-Cresc amenințările externe la adresa Israelului. Anul 2016 relansează Iranul în cursă nucleară, prin tratatul semnat sub tutelă SUA. Iranul a declarat repetat că dorește distrugerea totală a Israelului.

-Evreii se întorc masiv în Israel, din toate colțurile lumii

-Spiritual, este o stare de așteptare crescânda în inima evreilor pentru venirea lui Mesia

2. Primăvara arabă – ultima etapă: Turcia

-primăvara arabă, începută în 2011- a dus la dezrădăcinarea unor sisteme de stabilitate din țări musulmane, cu instalarea unei stări de haos, care a creat loc pentru ridicarea islamismului radical. Ridicarea grupării ISIS, care s-a declarat forță pregătitoare pentru reinstalarea Califatului (imperiului) islamic în lume.

-expansiunea islamului în lume prin extinderea terorismului islamic, cu agendă clară de pregăti lumea (prin haos și teroare) pentru venirea lui Mahdi- mesia islamului.

-Turcia se radicalizează, mai ales după tentativa de lovitură de stat din iulie 2016, cu tendința de a deveni lider în lumea musulmană

-migrația musulmană, folosită de lideri islamici ca un vector de islamizare a Europei, dincolo de suferințele umane uriașe, a însemnat mîntuirea multora,

3. Ridicarea Rusiei, alianțe cu Turcia, Iran

-implicarea Rusiei în Orientul Mijlociu, alianță Rusiei cu Turcia și Iran după iulie 2016 pregătește scena lumii pentru împlinirea profeției biblice din Ezechiel 38 și 39 (bătălia Gog, Magog...)

-ridicarea Rusiei ca putere mondială, în confruntare cu NATO, pe teritoriul Europei (ridicarea ursului din cartea Daniel). Politică agresivă deschisă a Rusiei față de Țările Baltice, Polonia, România, dominația Mării Negre prin ocuparea Crimeii, prezență în conflictul militar din Siria.

4. Alinierea națiunilor

-Marea Britanie iese din UE (Brexit în iunie 2016) și redevine direct responsabilă de toate deciziile ei ca națiune înaintea lui Dumnezeu.

-POLONIA începe să își impună credința creștină în față UE în ce privește familia și recent a decis să declare pe Isus Hristos ca Rege al Poloniei, printr-o reprezentanții legali ai națiunii- liderul politic (președintele țării) și liderul religios al Poloniei.

-ridicarea extremismului naționalist în Europa, ca forme de manifestare a identității naționale în spațiul european.

-emigrația românilor- dacă Domnul a folosit români în evanghelizarea altor țări, acum că se apropie vremea întoarcerii acasă

5. Schimbarea tipurilor de guvernare

- alegerile prezidențiale din SUA- deschid un sezon nou în echilibrul de forțe în lume și mai ales în Orientul Mijlociu; Israel e pe punctul să primească din nou un sprijin puternic din partea SUA

- alegerile prezidențiale din Republica Moldova și Bulgaria arată poziționarea acestor țări sub influența puternică a Rusiei. Influența Rusiei este prezentă și în Serbia și Ungaria, având și o dimensiune militară în Ucraina. Acesta este cercul din jurul României !

- In acest context, noul Parlament al României, noul Guvern, președintele țarii, au o misiune dificilă în a stabili alianțe, strategii de securitate și apărare.

6. Globalizarea lumii

- forme de control, manipulare în masă a populației, prin mijloace media în special, sub pretextul asigurării securității

- “corectitudinea politică”, care deschide uși pentru persecuția creștină

- controlul populației, al sănătății ei, al alimentației, și al resurselor de trai

- bătălia pentru distrugerea esenței familiei, a scopului și rolului ei, așa cum a fost creată de Dumnezeu.

7. Amplificarea influenței și prezenței demonice în spațiul public

- experiențe genetice, în care omul intervine în creația lui Dumnezeu (ex: copil cu 3 părinți)

- pângărirea copiilor prin educație sexuală perversă începând de la vârste mici, afterschool satanic, agresivitate prin desene animate, literatură, filme cu caracter ocult (Harry Potter, etc)

- festivități demonice cu ocazia unor evenimente oficiale (inaugurarea tunelului Elveția- Italia), statui, simbolistică idolatră în locuri oficiale, concerte satanice

-prin media - urâciuni sexuale, perversiuni, invazie de ocult, violența, vrăjitorie, new-age

ROMÂNIA ÎN 2016

1) Amplificarea dinamicii spirituale în România.

O dinamică a separării continuă să fie cea dintre creștinismul trăit in fiecare zi, în mod natural, public, deschis la lucrarea Duhului Sfânt și creștinismul formal, nominal. Tot mai mulți căutători sinceri, inclusiv din zona ortodoxă, caută mai mult și primesc mai mult: revelație, daruri spirituale, libertate în Hristos, revelația închinării, umblare în profetic.

Apoi, o ieșire la lumină a celor care văd nevoia unei reforme în sistemul religios, în modul în care ne afirmăm crezul. Intrarea, în octombrie 2016, în al 500-lea an de la declanșarea reformei protestante, de către Luther, pare să fie un reper divin.

Și, nu în ultimul rând, provocarea sfințeniei în Trupul lui Hristos. Lupta anticorupție din sistemul economico-politic este o reflectare a aceleași provocări existente în sfera religioasă, în biserici.

2) Ridicarea de lideri, biserici, inițiative în diferite zone confesionale, conectarea și alinierea lor la o viziune comună: extinderea Împărăției lui Dumnezeu în toate sferele societății

Simptomatică este creșterea revelației în Trupul lui Hristos, în ceea ce privește Împărăția. Dacă până acum se discuta, în mod limitat, pe acest subiect, în ultima perioadă, lideri din diferite confesiuni, de diferite vârste sunt deschiși către o schimbare de paradigmă: mutarea focalizării pe Împărăție. De la o mentalitate orientată și alimentată confesional, spre o mentalitate a Împărăției, de la o focalizare pe programe de biserică la o preocupare pentru relevanța creștinului în toate sferele societății.

Întâlniri formale sau informale, forumuri de discuții, postări în mediul online sau dezbateri în emisiuni de televiziune arată că Duhul Sfânt provoacă inimi, orchestrează discuții, conectează lideri și organizații într-un sistem spiritual inedit, care, deocamdată, nu a scos la lumină un lider național (sau lucrare/biserică dominantă), și se bazează pe o rețea extinsă, pe „fanioane” în diferite zone geografice și confesionale. Una dintre platformele de propagare a acestei mentalități a Împărăției este și Alfa Omega TV.

Nevoia de unitate și colaborare în slujire între generații este vitală pentru următorul sezon. Este vorba de „funia împletită în trei”. A tinerei generații, plină de creativitate și entuziasm, a generației mature, creștini în floarea vârstei, echipați, motivați de viitorul copiilor lor și a generației veteranilor credinței, a bătrânilor, a celor care prin experiența lor, prin discernământ și autoritate, pot aduce o contribuție importantă. Nu este vorba de o predare a ștafetei de la o generatie la alta, ci de o colaborare între cele trei generații, fiecare cu aport specific.

3) Diversificarea lucrărilor de rugăciune și închinare extinsă, inițiative de mijlocire profetică. Ridicarea nivelului de confruntare spirituală, campanii de post și rugăciune

Tot mai multe biserici reconsideră rugăciunea și postul ca discipline obligatorii în viața credinciosului și a Bisericii. O parte a motivației este creșterea presiunilor din afară. O altă parte este conștientizarea faptului că lucrurile se pot schimba prin post și rugăciune: în viața personală, biserică, localitate, țară. Se inițiază lanțuri de rugăciune, unele dintre ele ingenioase dar eficiente (prin sistemul SMS, „event”-uri pe Facebook...), altele cu impact puternic în lumea spirituală. Literatura bogată pe această temă, emisiunile radio/TV, accesul la mediile online aduc învățătură, provocări și încurajare slujitorului. Se stabilesc strategii de rugăciune pentru localități, se identifică și se confruntă prin rugaciune căpetenii și principalități spirituale care domină zona respectivă.

Am realizat, ca lucrare Alfa Omega, faptul că Domnul începe să ridice și să interconecteze mijlocitori cu înaltă autoritate spirituală, care deja stau pe ziduri și mijlocesc, utilizându-și autoritatea, armele spirituale și poziționarea în Hristos. O mențiune speciaă pentru femei, o armată numeroasă pe care Domnul a echipat-o și acum o ridică.

4) Preocupare crescută, dincolo de confesiune, pentru sfințire, pentru înțelegerea nevoii de slujire pentru vindecare, eliberare, restaurare pe multiple planuri.

De la un interes teoretic acum câțiva ani, tot mai multă slujire practică în ultima vreme, pentru restaurare fizică și emoțională, pentru vindecare interioară și trupească, pentru eliberarea de orice legături și influențe demonice. Sunt disponibile resurse și forme de echipare în acest domeniu. Este o deschidere pentru slujire de acest gen în toate zonele confesionale: ortodoxă, catolică, baptistă, penticostală. Riscul exagerărilor în acest gen de slujire a rămas, sunt încă rezerve față de vindecări miraculoase sau eliberări de demoni. Rezervele și argumentele pălesc însă în fața unor mărturii clare, verificabile a credinței unor vieți restaurate emoțional, a unor relații refăcute miraculos, a unor dependențe rezolvate instantaneu.

În multe biserici, slujirea prin rugăciune a bolnavilor, a celor în nevoi a devenit parte din program. În altele, este doar ocazională sau prilejuită de vizita unor invitați care slujesc. În esență, Domnul Își pregătește Mireasa Lui, pe care o vrea fără pată și fără zbârcitură. Și o face în regim accelerat.

5) Context nou pentru Biserică, influențe și provocări noi pentru credincioși, bătălia pentru familie și pentru tânăra generație, avalanșa de informații și alternative, oportunități noi.

Marea provocare a ultimei perioade a fost și este bătălia pentru familie. Începută inițial prin câteva cazuri izolate (cazul Barnevernet) această bătălie s-a dovedit a fi parte dintr-o strategie diabolică: atac la valorile fundamentale ale familiei, așa cum a stabilit-o Dumnezeu, contaminarea tinerei generații prin educație sexuală și, mai apoi, ateist-evoluționistă, prin activismul LGBT, prin experimente genetice. Presiunea imoralității, a pornografiei, acces facil prin internet la informații și resurse, influenta materialistă, lipsa de învățătură privind administrarea biblică a finanțelor proprii și tentația împrumuturilor fără acoperire completeaza acest context.

Alte provocări: traficul de persoane, abuz fizic, sexual, verbal și chiar spiritual, migrația românilor în afară, cultura onoarei neînțeleasă biblic, „corectitudinea politică”, corupția chiar în rândul liderilor religioși, și, la toate acestea, marea parte a Bisericii nu este pregătită să dea răspunsuri sau să fie deschisă către dialog, dezbatere. Este în creștere interesul în mediile universitare și nu numai pentru apologetică. Tineri și cei cei care au acces la educație au nevoie de răspunsuri la întrebările esențiale ale vieții. Se ridică, în acest sezon, și o alternatică educațională creștină pentru copii (proiecte, precum Biblia online, Cartea Cărților). O mare responsabilitate și o provocare pentru Biserică.

6) Conștientizarea responsabilității pentru misiune, a urgenței lucrărilor de evanghelizare, ucenicizare, echipare și slujire

Comparativ cu alte țări din zonă și chiar din Europa, potențialul de evanghelizare, ucenicizare și slujire al românilor este uriaș. Avem biserici cu potențial, școli biblice, școli de misiune, multe edituri și lucrari de media, și mai ales lideri echipați. Cui i se dă mult i se cere mult.

Conștientizarea pentru misiune crește pentru zone din România, pentru diaspora, pentru țări învecinate. Dar semnificativă este înțelegerea pentru fiecare creștin de a fi relevant pentru vecin, coleg de școală sau de muncă, de a-L duce pe Hristos dincolo de zidurile bisericii locale.

Zone în care Domnul lucrează cu putere: comunități de rromi, copii si adolescenți, Oastea Domnului, catolici deschiși la Duhul Sfant... Înca mai este deschisă o ușă de har pentru vestirea Cuvântului românilor... și nu se stie pentru câtă vreme.

7) Interes pentru înțelegerea vremurilor, a planului Domnului cu Israelul, cu România, a conflictelor și alianțelor internaționale dintr-o perspectivă biblică.

Creștinul se vrea informat, dorește să aibă o ințelegere biblică a evenimentelor interne și internaționale. Cele mai urmărire programe de televiziune, laice sau creștine, cele mai accesate resurse online și cele mai dinamice fluxuri sunt cele de știri. Ce se întâmplă în Orientul Milociu, expansiunea islamică, ridicarea Rusiei, repoziționarea țărilor vestice, discursul naționalist, controlul global, etc. suntem conștienți că ne privesc direct.

Creștinul, biserica și chiar România ca națiune sunt tot mai aproape de Israel, lucru extrem de important în economia lui Dumnezeu, pentru vremurile care vin.

Dacă 2016 a fost un an al începutului bătăliei pentru familie în România, o confruntare spirituală care se va extinde, pe fondul unor reasezări politice internaționale și interne, anul 2017 aduce un al doilea motiv semnificativ de rugăciune: protecția și integritatea teritorială a României, păstrarea caracterului național unitar al statului român, bătălia pentru Constituție.

Cuvânt profetic pentru România – Cindy Jacobs, octombrie 2016

„Cred cu adevărat că va avea loc o mare trezire. Toată națiunea se va trezi. Va fi atât de nemaipomenită, că nici nu vă puteți închipui cum va lucra Dumnezeu. Va afecta guvernul și școlile într-un mod impresionant.

Dumnezeu a avut dintotdeauna un plan pentru România, dar a apărut comunismul și l-a furat. Gândiți-vă cum ar fi fost, dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Cum ar fi arătat România, în prezent, dacă nu ar fi fost perioada comunistă? În ce stare ar fi fost națiunea? Nu putem decât să ne imaginăm. Dumnezeu are în plan să restaureze acei ani pierduți. Acesta este mesajul Domnului. Dumnezeu va restaura România într-un mod uimitor. Se va revanșa pentru pierderile din perioada comunistă. Îmi vine să plâng în timp ce spun aceste lucruri. Lucrurile ar fi stat altfel pentru țară, în ce privește agricultura, creativitatea. Românii sunt foarte creativi în tot ceea ce fac: modă, lucrări din sticlă sau cristal, în absolut tot. Sunteți artiști. Aveți în voi acest dar. Mulți nu știu că au un spirit artistic. Comunismul a furat o mare parte din acest spirit, dar Dumnezeu îl va restaura. Vom vedea acest lucru în noua societate creștină. Se vor ridica noi artiști. Se va vedea prin ceea ce creează, fac și inventează.

Generația viitoare va fi extraordinară. Va apărea la știri, în ziar, se va vorbi mult despre asta, se vor face chiar și filme. Dumnezeu va mișca inimile oamenilor. Și vor compune și muzică. Vor fi artiști creștini. Cântăreți, închinători – totul va fi nou. Cântecul națiunii va reveni, iar sufletul națiunii va fi restaurat. Scriitori, poeți... Va fi ceva extraordinar!”

Etichete: retrospectiva, romania, analiza

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.