Luna mai 2016 - Lună specială ÎNȚELEGEREA VREMURILOR

Scris în . Publicat în Noutăți Alfa Omega.

Luna mai, la Alfa Omega TV, este dedicată înțelegerii vremurilor. În această lună, v-am pregătit o serie de programe de excepție care să vă ajute să înțelegeți din punct de vedere spiritual contextul de azi în care trăim, precum și miza spirituală din Orientul Mijlociu, și să puteți interpreta altfel știrile pe care le vedeți la TV sau online.

O săptămână specială în cadrul lunii Înțelegerea vremurilor este 9-15 mai, Săptămâna pro-Israel la Alfa Omega TV. În această săptămână, vom avea Țara Sfântă în centrul atenției, vom descoperi materiale fascinante despre Israel, poporul ales al lui Dumnezeu, istoria și provocările actuale. Pregătiți-vă să descoperiți planul lui Dumnezeu cu Israelul, să vă lărgiți perspectiva și să înțelegeți vremurile alături de programele noastre. Vizitați și site-ul www.alfaomega.tv/intelegereavremurilor și pagina noastră de Facebook. pentru articole și reportaje de excepție.

.

2016 intelegereavremurilor saptamanaproisrael

Vă recomandăm mai jos câteva emisiuni dintr-o lună excepțională.

Recomandări TV

Israel, o privire în interior - documentar - Luni 9 mai, ora 23:00

Timp de 2 ore, apologetul John Ankerberg și jurnalistul Jimmy DeYoung confirmă semnele care indică înspre conflictul apocaliptic din Orientul Mijlociu. Documentarul subliniază și aspecte controversate precum: pregătirea reconstituirii templului evreu în locul celui mai sfânt locaș Islamic, amenințările interne și externe asupra Israelului din partea arabilor palestinieni și intenția și capacitatea nucleară a Iranului de a șterge Israelul de pe hartă.

Israel, popor ales de Dumnezeu – documentar - Miercuri 11 mai, ora 22:00

Documentarul prezintă versete din Scriptură, narate de Dr. Paul Mims și vă face cunoștință cu Țara Sfântă. Ascultați Cuvântul lui Dumnezeu descriind evenimente și scene din viața poporului ales de Dumnezeu. 4000 de ani de istorie, începând de la crearea omului și până la răscumpărarea lui. Planul lui Dumnezeu pentru omenire a fost împlinit printr-un popor ales de El, poporul evreu, într-un pământ ales, Israel.

Ierusalim, orașul lacrimilor și al speranței – documentar - Joi 12 mai, ora 19:00

Ierusalimul nu este un loc obișnuit. Este un oraș bogat în istorie, datând de mai bine de 4000 de ani. Iată o călătorie pe străzile Ierusalimului cu Dr. Michael Rydelnik. Crescut într-o familie de evrei ortodocși în Israel, astăzi el îl urmează pe Yeshua (Isus) ca fiind Mesia. Și acum, mai mult ca niciodată el tânjește după pacea Ierusalimului.

Supravietuirea miraculoasa a Israelului – documentar - Vineri 13 mai, ora 11:00

Dacă într-adevăr există miracole, atunci cu siguranță statul Israel este un exemplu semnificativ. Născut din cenușa Holocaustului, după numai o zi de la întemeiere, este atacat de 12 armate. Întreaga lume se aștepta ca acesta să fie sfârșitul poporului sfânt. Însă în ciuda oricăror evidențe, Israelul a supraviețuit.

Israel, ținta atacurilor – documentar - Sâmbătă 14 mai, ora 22:00

Israelul devine tot mai mult o țintă a atacurilor atât militare, cât și politice. În acest documentar sunt prezentate opt preziceri despre evenimentele ce au loc în Israel acum sau care se vor desfășura în anii ce vor urma.

Readucerea exilaților în Israel - Marți 17 mai, ora 22:00

În acest documentar este ilustrat modul în care se împlinește Scriptura cu privire la întoarcerea evreilor în propria țară, și anume în Israel. De asemenea, este prezentată organizația „Ebenezer” și felul în care aceasta sprijină poporul evreu.

 

1976 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.