Calea Adevarul si Viata 594 - Semnele din cer

Scris în . Publicat în Lume - actualități comentate.

Aceasta emisiune il are ca invitat pe Fanel Serban, care este pastor la biserica „Punctul Zero” din Brasov. Semnele vremurilor este un subiect care l-a preocupat in ultimul timp pe Fanel, asa ca el va vorbi despre semnele din cer, care vor fi aratate in vremurile din urma.

Pasajul din cartea Apocalipsa 12:1-2 vorbeste despre aratarea unei femei invaluita in soare, cu luna sub picioare si cu o cununa de douasprezece stele pe cap. Acest eveniment a avut loc la data de 23 septembrie 2017, unde s-a intamplat o aliniere mai ciudata. Ea nu este unica, dar se intampla destul de rar.

Este vorba despre constelatia „Fecioara”, care s-a aliniat impreuna cu constelatia „Leu” (care este de asupra ei) si cu alte cateva planete. Constelatia „Leu” are noua planete primare, iar alaturi de ele au mai venit inca trei planete importante, precum Venus, Marte si Mercur. In aceasta aliniere, la picioarele „Fecioarei” s-a aflat luna, asa cum gasim si in textul din cartea Apocalipsa. Incepand din 23 decembrie 2016, planeta Jupiter isi face aparitia in constelatia „Fecioara” si oscileaza in dreptul „pantecelui” acesteia, iesind din el pe 23 septembrie 2017. Foarte multi asociaza pasajul din cartea Apocalipsa capitolul doisprezece si primele lui versete, cu nasterea lui Isus. Daca luam in calcul ceea ce s-a intamplat cu constelatia „Fecioara”, lucrurile arata diferit.

Astronomia este o stiinta foarte veche. Inca din Antichitate oamenii se foloseau de asezarea constelatiilor si de pozitia lunii, pentru a se orienta in drumul lor. Ei nu aveau „GPS”-ul vremurilor noastre. Poate daca am merge in trecut cu „GPS”-ul vremurilor noastre, am fi mai oculti decat ei.

Astrologia in schimb, este total diferita de astronomie. Astrologia inseamna interpretarea stelelor, tinand cont de faptul ca ele ar influenta destinul nostru, vorbind si interpretand viitorul. Cartea lui Enoh vorbeste despre influenta demonica a „fiilor lui Dumnezeu” care coboara pe pamant. El arata care este radacina astrologiei si mentioneaza ca un anumit demon (inger cazut) i-a influentat pe oameni cum anume sa citeasca si sa prevesteasca viitorul.

Cand vorbim despre astronomie ne referim la calcule exacte si pozitii specifice ale stelelor. Cand facem referire la astrologie, vorbim despre inspiratie, ghicire si prevestire.

Mai multe materiale: http://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

2780 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.