Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

banner-serie-jm

Joyce Meyer - Spune-le că îi iubesc - E-BOOK GRATUIT

Această carte cuprinde un mesaj esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul care i-a fost dat de Dumnezeu. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

DESCARCĂ E-BOOK

 

joyce meyerPoate că ați auzit de nenumărate ori: Dumnezeu te iubește! Oamenii citează adesea următoarele versete care ne spun că „atât de mult a iubit Dumnezeu lumea” și „Dumnezeu este iubire”. Întrebarea este: înțelegeți cu adevărat că Dumnezeu vă iubește necondiționat, tot timpul, orice ar fi? Acest adevăr vă influențează cumva viața în fiecare zi pentru a putea fi liberi să fiți ceea ce v-a creat Dumnezeu să fiți și să faceți tot ce a plănuit pentru voi?

Prin această învățătură clasică, veți putea…

• Să aflați ce spune Biblia cu adevărat despre iubirea lui Dumnezeu
• Să învățați cum să o primiți și cum să le-o oferiți și altora
• Să experimentați schimbările pe care le aduce
• Să descoperiți cum să trăiți în iubirea lui Dumnezeu în fiecare zi

Acest mesaj este esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul ce i-a fost dat de către Dumnezeu, împlinind scopul pe care îl are El pentru acesta. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

 


Vezi și alte resurse electronice descărcabile

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.