Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Marsul pentru viata 2015 - 21 martie 2015

Prin participarea la Marșul Național pentru Viață, simultan în orașele țării, creștinii doresc să afirme și în acest an cu tărie sfințenia și inviolabilitatea vieții în toate ipostazele ei, inclusiv în cele mai dezavantajate, ca dar veșnic al lui Dumnezeu. Bisericile, organizațiile creștine, cele pro-vita și pro-familia împreună cu toți iubitorii vieții din România lansează un nou apel tuturor oamenilor de bunăvoință de a organiza în data de 21 martie 2015 Marșul național simultan pentru Viață în orașele țării! Invităm de acum pe toți simpatizanții mișcării, pe toți cei care au înțeles miza majoră a respectării dreptului la viață al fiecărui om pentru o națiune care dorește dreptate socială, prosperitate și viitor!

Evenimentul este unic, într-o singură zi în toate orașele participante, cu motto-ul Fiecare viață este un dar! și va fi încadrat de o Săptămână pentru Viață în perioada 18-25 martie 2015.

Orașele care s-au anunțat până la ora actuală sunt: București, Chișinău, Alba Iulia, Aiud, Arad, Bacău, Balș, Bârlad, Bistrița, Brașov, Brăila, Bolintin Vale, Botoșani, Bucecea, Buzău, Caracal, Călărași, Câmpia Turzii, Câmpina, Cluj-Napoca, Corabia, Constanța, Craiova, Darabani, Deva, Drăgănești-Olt, Fălticeni, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Huși, Iași, Mihăilești, Năsăud, Ocna Mureș, Oradea, Orhei, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Sărat, Reșița, Reghin, Roznov, Satu Mare, Săveni, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Suceava, Tămășeni, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Timișoara, Turda, Tulcea, Zalău.

marsul pt viata 2015 2Din dorința de a salva viețile de copii de la avort, cu eforturi uriașe, având în vedere situația României, Marșul pentru Viață (MPV) a devenit un eveniment național extrem de important pentru întreaga societate românească, accentuează Alexandra Nadane, purtător de cuvânt al evenimentului la nivel național. Deși se organizează o dată pe an, Marșul pentru viață reușește să adune mii de oameni care aleg să se dedice protejării și promovării vieții și, ceea ce este deosebit de important, MPV determină schimbarea treptată a unor atitudini și mentalități pro-avort adânc înrădăcinate în cultura noastră contemporană. Am înțeles MPV nu numai ca protest și atenționare, ci el este și o acțiune educativă și formatoare pentru cei care participă (la fiecare MPV apar oameni care nu au mai fost implicați în mișcarea pentru-viață sau nici măcar nu aveau convingeri pentru-viață până atunci!) și pentru întreaga societate.

A FI PENTRU VIAȚĂ ÎNSEAMNĂ, PE LÂNGĂ IDENTIFICAREA AVORTULUI CA UCIDERE, ȘI IDENTIFICAREA ȘI PROMOVAREA CU FOARTE MULT EFORT A SOLUȚIILOR GENERALE LA AVORT ȘI LA MENTALITATEA AVORTIVĂ: A-I ÎNVĂȚA PE OAMENI SĂ PREȚUIASCĂ VIAȚA, SĂ PROTEJEZE FEMEIA ȘI COPILUL, SĂ NU SE TEAMĂ DE COPII BOLNAVI, SĂ ADOPTE, SĂ PREȚUIASCĂ FAMILIA, SA FACĂ CONEXIUNEA ÎNTRE CASTITATE ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE, FIDELITATE ÎN CĂSĂTORIE ȘI ÎMPLINIRE, SĂ ÎNȚELEAGĂ BUCURIILE ȘI PROBLEMELE FAMILIEI CU COPII MULȚI, A INIȚIA PROGRAME DE PREGĂTIRE PENTRU FAMILIE, A PROMOVA BUNA ÎNȚELEGERE ÎN FAMILIE, CREȘTEREA COPIILOR (LIPSA ACESTORA DUCE ADESEA LA AVORTURI), ÎNTR-UN CUVÂNT SĂ SE RAPORTEZE CORECT LA TOATE LUCRURILE CARE ȚIN DE CAUZELE ȘI ALTERNATIVELE LA AVORT.

Și nu în ultimul rând, a fi pentru viață înseamnă și recunoașterea importanței unui eveniment național major precum este Marșul anual pentru Viață, susținerea și promovarea acestuia cu toate capacitățile disponibile.

De aceea facem apel la toți cei care simt chemarea să se implice în organizarea acestui eveniment să contacteze persoanele cunoscute și din alte orașe, ca să participe la rândul lor la răspândirea/promovarea evenimentului.

DE CE SA PARTICIPI?

marsul pt viata 2015 3Peste 22 de milioane de copii uciși în peste 50 ani de avorturi legale în România! România este singura țară din lume în care numărul avorturilor legale depășește numărul locuitorilor în viață.

Marșul pentru viață reunește anual câteva mii de români care luptă pentru această cauza, indiferent de vârstă, confesiune, sau orașul din care provin.

Părintele Ioan Chișărău, inițiatorul marșului, spune: Marșul pentru viață, sau procesiunea pentru viață, încearcă să mobilizeze creștinii să iasa în afara bisericii și să conștientizeze poporul lui Dumnezeu că avem o problemă mare în țara noastră. Asistăm impasibili cum copilașii noștri sunt măcelăriți într-un mod inuman de către propriile lor mame, cu complicitatea Guvernului acestei țări.

Vrem să conștientizăm poporul lui Dumnezeu să vadă că există o legătură foarte clară între situația grea în care se află poporul român și această problemă: uciderea premeditată a acestor frați și surori ai noștri în pîntecele matern.

Noi milităm clar pentru abolirea completă a avortului, pentru că avortul este crimă. Al doilea obiectiv este să convingem medicii. Dacă am avea medici creștini, conștienti că ceea ce fac ei este crimă, problema ar fi rezolvată. Al treilea obiectiv este să fim mai solidari cu familiile cu mulți copii. Statisticile demografice spun clar că dacă nu ne vom trezi, poporul român va dispărea. De asemenea, milităm pentru convertirea clasei politice a țării noastre.

Pe 21 martie 2015, participă și tu la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ!

www.darulvietii.ro
www.marsulpentruviata.ro
www.facebook.com/MarsulpentruViata

Descarca, tipareste si raspandeste pancarte si imagini pentru Mars!

pancarta multumesc proviata

pancarta proviata 3

pancarta proviata 4

pancarta proviata 2

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.